De chinees en de politie

Als ik het gegraai bekijk bij Appie Happie voor een paar voetbalplaatjes geloof ik niet dat we het ooit leren

Terwijl de politiemotoren hier af en aan reden om drugstoeristen en ander automobilisten te begeleiden naar het politiebureau voor nader onderzoek zat ik even de zonden van de dag te bedenken. Het rumoer bij ons op de kamer, de drukte, de storingen en Murphy die duidelijk aanwezig was. Soms zit het (l)even niet mee en dan ben je op het einde van de dag blij dat je naar huis mag, dat de chinees het eten mag koken en je daarna voldaan een half uur op de bank mag liggen bijkomen. Ik had gisteren voldoende ideeen voor wel tien logjes, maar helaas, ze zijn me allen ontschoten en u zult het met deze moeten doen. Oh ja, die politie, dat gebeurd hier regelmatig. Dat is niet alleen om automobilisten te pakken, maar ook om drugstoeristen een beetje weg te houden op plaatsen waar ze niet gewenst zijn.e Je ziet dan ook voornamelijk oude Golfjes en Civic’s richting bureau gaan, hoezo discriminatie. Aan de andere kant wel goed, want stel je voor ze hadden ons aangehouden met onze net gehaalde portie afhaalchinees. Wie weet wat daar allemaal in zit, en de drugshond die standaard door de auto gaat, had dan gegarandeerd aangeslagen voor een portie. Dan had ik dit dus niet kunnen schrijven. Pfft, dat maakt de dag wel weer goed.

16 Comments

 1. Eten drugsdealers chineesjes?

 2. die foto……… je blijft er toch in als je hierdoor gevangen gaat worden 🙂

 3. lekker chinees, wij zijn er gister nog geweest

 4. OOOOOOOoo
  oowww. Wat erg, dat plaatje.
  Tenenkrommend. Hoe diep is Nederland gezakt.
  Ik dacht dat de politie( echte mannen ) nog ballen had, maar dit….
  Als man zou je je toch rot schamen?!

 5. Als de politie zo boeven wil vangen hoeven ze alleen maar goed te luisteren, de boeven lachen zo hard, daarmee verraden ze zichzelf!

 6. Ja, met zo’n super snelle motor verjaag je de drugtoeristen wel.(niet)
  Geen wonder hier wordt binnen enkele maanden echt alles gesloten, waar moeten de drugtoeristen dan naar toe??
  De mototmuis achterna?
  Fijn weekend he, goed uitrusten!

 7. Het gegraai bij Ap noem ik geen graaien. De SNS-BANK, jawel, de SNS-BANK weet hoe te graaien! De SNS-BANK is momenteel de grootste graaier van mij. Was, want ik heb opgezegd. Het wordt tijd voor een afdeling bankpolitie. Dat kan wel op de scootmobiel

 8. Hier van de week ook twee dagen chinees gehaald, en vandaag mss wel weer..

 9. Wat een super snelle agent! Of is dat een drugstoerist in een mislukte vermomming? 🙂
  groetjes en een fijn weekend!
  Elmar

 10. Hier in het noorden zien politiemotoren er heel anders uit …
  Maar ja, wij hebben hier dan ook geen drugstoeristen …

 11. Als ik het gegraai bekijk bij Appie Happie voor een paar voetbalplaatjes geloof ik niet dat we het ooit leren –> wat zouden we moeten leren?

 12. Maar als drugstoeristen geen drugs meer mogen halen zijn het toch geen drugstoeristen meer? Een autorijder zonder auto heet toch gewoon voetganger? Met “een klein kwartier” bedoelt men ongeveer 13 minuten maar 13 minuten is helemaal geen kwartier en dus ook geen “klein kwartier”. Het bestaat gewoon niet. Drugstoerisme is dus geen probleem. Helemaal in de war, hier.

 13. Lekker Chinees! Dat is al een tijd geleden, moeten we eigenlijk ook weer eens doen 😉

 14. Na het sluiten van Checkpoint in Terneuzen is het hier een stuk rustiger geworden wat betreft drugs toeristen. De (sluip)wegen zijn weer veilig in en rond het dorp hier.
  Of zo’n scootmobiel tegen drugstoeristen zal helpen betwijfel ik, maar zo te zien heeft die agent ook een zware dag. Volgens mij tuft tie gelijk richting chinees.

 15. Dit ziet er heel krijgshaftig uit. Daar vang je zeker boeven mee….

Geef een reactie