De chinees en de politie
De chinees en de politie

De chinees en de politie

Als ik het gegraai bekijk bij Appie Happie voor een paar voetbalplaatjes geloof ik niet dat we het ooit leren

Terwijl de politiemotoren hier af en aan reden om drugstoeristen en ander automobilisten te begeleiden naar het politiebureau voor nader onderzoek zat ik even de zonden van de dag te bedenken. Het rumoer bij ons op de kamer, de drukte, de storingen en Murphy die duidelijk aanwezig was. Soms zit het (l)even niet mee en dan ben je op het einde van de dag blij dat je naar huis mag, dat de chinees het eten mag koken en je daarna voldaan een half uur op de bank mag liggen bijkomen. Ik had gisteren voldoende ideeen voor wel tien logjes, maar helaas, ze zijn me allen ontschoten en u zult het met deze moeten doen. Oh ja, die politie, dat gebeurd hier regelmatig. Dat is niet alleen om automobilisten te pakken, maar ook om drugstoeristen een beetje weg te houden op plaatsen waar ze niet gewenst zijn.e Je ziet dan ook voornamelijk oude Golfjes en Civic’s richting bureau gaan, hoezo discriminatie. Aan de andere kant wel goed, want stel je voor ze hadden ons aangehouden met onze net gehaalde portie afhaalchinees. Wie weet wat daar allemaal in zit, en de drugshond die standaard door de auto gaat, had dan gegarandeerd aangeslagen voor een portie. Dan had ik dit dus niet kunnen schrijven. Pfft, dat maakt de dag wel weer goed.

16 Comments

 1. OOOOOOOoo
  oowww. Wat erg, dat plaatje.
  Tenenkrommend. Hoe diep is Nederland gezakt.
  Ik dacht dat de politie( echte mannen ) nog ballen had, maar dit….
  Als man zou je je toch rot schamen?!

 2. Ja, met zo’n super snelle motor verjaag je de drugtoeristen wel.(niet)
  Geen wonder hier wordt binnen enkele maanden echt alles gesloten, waar moeten de drugtoeristen dan naar toe??
  De mototmuis achterna?
  Fijn weekend he, goed uitrusten!

 3. Het gegraai bij Ap noem ik geen graaien. De SNS-BANK, jawel, de SNS-BANK weet hoe te graaien! De SNS-BANK is momenteel de grootste graaier van mij. Was, want ik heb opgezegd. Het wordt tijd voor een afdeling bankpolitie. Dat kan wel op de scootmobiel

 4. Maar als drugstoeristen geen drugs meer mogen halen zijn het toch geen drugstoeristen meer? Een autorijder zonder auto heet toch gewoon voetganger? Met “een klein kwartier” bedoelt men ongeveer 13 minuten maar 13 minuten is helemaal geen kwartier en dus ook geen “klein kwartier”. Het bestaat gewoon niet. Drugstoerisme is dus geen probleem. Helemaal in de war, hier.

 5. Na het sluiten van Checkpoint in Terneuzen is het hier een stuk rustiger geworden wat betreft drugs toeristen. De (sluip)wegen zijn weer veilig in en rond het dorp hier.
  Of zo’n scootmobiel tegen drugstoeristen zal helpen betwijfel ik, maar zo te zien heeft die agent ook een zware dag. Volgens mij tuft tie gelijk richting chinees.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.