"De Fotoclub" – – door Frank

En hoe zit het nou met “de fotoclub”? Na de oprichting in september vorig jaar is het hier redelijk stil gebleven over “de fotoclub”. We hebben wel eens bericht over onze buitenactiviteiten,e zoals de mooie wandeling op de Brunssummerheide en de twee verregende sessies nachtfotografie in Maastricht, maar verder is het stil geweest. We komen nu maandelijks bij elkaar. Er begint zich een harde kern te vormen van mensen die er altijd of vrijwel altijd zijn. We leren veel van elkaar. We hebben de eerste opdrachten gedefinieerd om te laten zien dat we het geleerde ook in de praktijk kunnen brengen. We hebben een fotowedstrijd georganiseerd voor alle personeel van ons bedrijf. We hopen zo nog wat bekender te worden en wellicht nog wat mensen over de streep te trekken. Immers: hoe meer zielen hoe meer vreugd. En we hebben inmiddels een website. De layout is gemaakt, er staat alleen nog niet veel op. Je kunt alvast gaan kijken, dan weet je in ieder geval hoe het er uit gaat zien. We zullen hier op het blog de komende tijd nog vaak reclame maken voor “de fotoclub”. En de domeinnaam? Die spreekt voor zich! En daar waren we heel erg blij mee. Hieronder dan hoe het er uit gaat zien (klikken voor een groter exemplaar).

e

14 Comments

 1. Succes met de club, het begin is er !!

 2. De site ziet er alvast goed uit qua layout. En volgens mij zijn jullie actief en fanatiek genoeg om er een succes van te maken.

 3. Dat wordt vast een hele gezellige club. De site ziet er ook erg mooi uit. Veel plezier ermee!

 4. Veel succes, maar vooral veel plezier met de club!

 5. Ik zit zelf ook bij een fotoclub, altijd wel leuk om gedachten te wisselen en iets op te steken van een ander. Hopelijk beleef je nog veel plezier met je fotoclub. De site ziet er alleszins heel netjes uit.

 6. Wonderlijk dat die domeinnaam nog vrij was.
  Het begin ziet er goed uit, de rest komt vanzelf …

 7. De domeinnaam is in elk geval sterk en de rest moet ook wel lukken als ik het zo hoor.

 8. De site ziet er professioneel uit en ook ik verbaasde me over het nog vrij zijn van deze domeinnaam! Succes!!!

 9. De site ziet er mooi uit! Hopelijk krijgen jullie nog wat meer leden.
  groetjes,
  Elmar

 10. De club begint vast te worden dus:-)

 11. de site ziet er al goed uit,
  door jullie verhaal ben ik op het werk ook eens gaan iformeren, en volgende week gaat de mail eruit, we zijn met 3 mensen en beginnen ook een club hoop ik
  veel plezier

 12. Dat wordt voor ons smikkelen en smullen met de ogen

Geef een reactie