"De Fotoclub"  – – door Frank
"De Fotoclub" – – door Frank

"De Fotoclub" – – door Frank

En hoe zit het nou met “de fotoclub”? Na de oprichting in september vorig jaar is het hier redelijk stil gebleven over “de fotoclub”. We hebben wel eens bericht over onze buitenactiviteiten,e zoals de mooie wandeling op de Brunssummerheide en de twee verregende sessies nachtfotografie in Maastricht, maar verder is het stil geweest. We komen nu maandelijks bij elkaar. Er begint zich een harde kern te vormen van mensen die er altijd of vrijwel altijd zijn. We leren veel van elkaar. We hebben de eerste opdrachten gedefinieerd om te laten zien dat we het geleerde ook in de praktijk kunnen brengen. We hebben een fotowedstrijd georganiseerd voor alle personeel van ons bedrijf. We hopen zo nog wat bekender te worden en wellicht nog wat mensen over de streep te trekken. Immers: hoe meer zielen hoe meer vreugd. En we hebben inmiddels een website. De layout is gemaakt, er staat alleen nog niet veel op. Je kunt alvast gaan kijken, dan weet je in ieder geval hoe het er uit gaat zien. We zullen hier op het blog de komende tijd nog vaak reclame maken voor “de fotoclub”. En de domeinnaam? Die spreekt voor zich! En daar waren we heel erg blij mee. Hieronder dan hoe het er uit gaat zien (klikken voor een groter exemplaar).

e

14 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.