Het stinkt hier naar knoflook
Het stinkt hier naar knoflook

Het stinkt hier naar knoflook

Ik vrees dat het bovenstaande vandaag van toepassing zal zijn. Oh, dat eten gisteravond was prima. Heerlijk Grieks gegeten bij Paros in Echt. Alles wat de Griek in huis had, inclusief 3 maal tsatsiki is naar binnen gewerkt. Kalamaria, Pepperoni’s, Souvlaki ‘Paros’, om je vingers bij op te eten en uiteraard de Ouzo niet vergeten. Alleen het schrijven van dit stukje doet me alweer het water in de mond lopen. Mijn collega’s hebben geluk vandaag, die waren mee. Normaliter zie ik die al veel te veel, maar voor dit soort uitstapjes maak ik uitzonderingen. Ik vrees echter dat onze kamer vandaag ruikt als een Grieks restaurant. Haha, na sluitingstijd dan… en ik geloof nooit dat het visje vanmiddag op de bloemenmarkt in Geleen die lucht kan verdrijven.
Het enige trieste is dat ik net berekend heb dat ik zo’n 11 maanden extra werken aan dit kabinet te danken heb. Gelukkig zit mijn partij in de oppositie en hebben ze voor de “field” werkers nog wat toezeggingen gekregen. Die mensen verdienen het echt om wat eerder te stoppen. Dan brom ik maar een jaartje langer.

16 reacties

  1. Gelukkig heb je die griekse avond dan maar weer te pakken, dat nemen ze je niet meer af.
    en als je allemaal knoflook eet ruik je het niet.
    Nog ff wachten hoor, met die 11 maanden, het kan nog veranderen, gisteravond echt gehoord, dat er nog niets vast ligt.
    Hou goede moed.
    Nu maar op naar een goed weekend.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.