Fotofreaks
Fotofreaks

Fotofreaks

Slijten is iets van vroeger, tegenwoordig gaat alles kapot

Als u nog een USB stick van een gigabyte of 4 zoekt en liefhebber bent van Canon heb ik wellicht een tip voor u. De onderstaande USB stick is in de vorm van een Canon 5D mark II met de 24-105mm lens. De USB stick is op eBay te te koop voor 95,50 dollar. Aardig aan de prijs als je bedenkt dat je zo’n stick hier al voor twee tientjes of minder in de winkel ligt. Maar leuk vind ik hem wel. Als je er nou ook nog een foto mee kon maken… Vandaag ga ik eens aan de slag in de slaapkamer, eerst klussen, en dan anders. Maar dat leest u morgen wel.

15 reacties

  1. Ziekten zoals Alzheimer en het Korsakov syndroom waarbij het lange termijngeheugen beduidend minder wordt is natuurlijk gebaat bij al die geheugensticks. Het zou zelfs voorgeschreven moeten worden bij de behandeling daarvan.
    Gelukkig kan ik mij nog herinneren dat klussen in de slaapkamer vermoeiend en bevredigend kunnen zijn. Zoals je op m,n log kon lezen heb ik pas geleden nog zo,n grote slaapkamerklus geklaard. Ik wens je veel succes en plezier toe met jouw klus.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.