sparen en beleggen
sparen en beleggen

sparen en beleggen


Lang voordat de kredietcrisis begon ben ik al gaan sparen voor mijn oude dag, of voor de kleinkinderen die er wellicht ooit nog gaan komen. Mijn liefde voor het vervoer op vier wielen komt ook hier tot zijn recht. En enkele van de modellen op de foto bent waarschijnlijk wel al eens tegengekomen hier op dit log. Maar nu even serieus, de waarde van mijn verzameling is niet zo groot, en dat is ook niet de bedoeling. Het gaat meer om het verzamelen. Lopen we ergens tegenaan kopen we het en anders gebeurd er maanden niets. In het begin was er een hoop kastvulling met wat oude troep. Die verhuist langzaam naar beneden en verdwijnt dan de rommelmarkt op. Ik wil maar 1 modelgrootte (1:43) en dat is alles. U ziet, de een spaar smurfen, de ander auto’s. U kunt klikken op de foto’s om de modellen wat groter te zien.


19 reacties

  1. Kees

    Mooie verzameling!Zelf spaar en restaureer ik ook autootjes, en heb me wegens de ruimte beperkt tot:
    alleen Corgi toys, alleen auto’s (dus geen landbouw/trein/vliegtuig etc.), van 1956 tot 1970, met doosje, schaal 1:43. En nog heb ik niet alles……

  2. Het moet ergens in 1957 geweest zijn toen ik door m,n vader het eerste lid van de Dinky Toys Club hier in Nederland werd. Compleet met een foto van mij en m,n autootjes werd dat wereldkundig gemaakt in een vrijetijdsblad dat “na vijfen” heette.

    Al m,n autootjes ben ik al jaren kwijt.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.