Nightshot in Spring
Nightshot in Spring

Nightshot in Spring


Ook ik heb niet altijd wat te vertellen. Soms kom ik ook wel eens thuis en denk ik alles aan de kant, ik moet op de bank. Zeker als je een drukke week achter de rug hebt. Mijn vrouw heeft vandaag vrij, heeft zelfs een week vakantie, en ik mag gewoon gaan werken, ook de volgende week. Ik kan u verzekeren dat doet een beetje pijn. Maar daarom niet getreurd, dat haal ik wel weer in. Dat wil niet zeggen dat ik vandaag met veel plezier ga werken. Maar om terug te komen op mijn niets te vertellen hebben, neem ik u even mee terug naar afgelopen zondag. Twee (andere) foto’s van een geslaagde Nightwalk door Maastricht. Ik raad u aan om ook eens in de avond uw toestel mee te nemen om een foto te maken. Voor ingewijden, diafragma 11 en een sluitertijd van om en nabij de 10 seconden leverde dit resultaat op in het donker. Daarnaast hebben Frank en ik ook twee uur rondgewandeld en wat aan de conditie gedaan. U moet beslist eens op een foto klikken voor een groter resultaat. Vanmiddag een vuske en vanavond een pilske. Wat wil een mens nog meer, beter kunnen we het niet hebben…


12 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.