Hobby in PHP en WP
Hobby in PHP en WP

Hobby in PHP en WP

Naast modelbouw cq modelvliegen als hobby heb ik uiteraard ook nog mijn blog. Het onderhoud, ook onder de motorkap doe ik geheel zelf. Inmiddels heb ik een aantal sites zelf gebouwd of mee ontwikkeld of gestyled, een aantal daarvan staat aan de rechterkant onder koppelingen: The Ring. De zakelijke sites uiteraard niet. Op de een of andere wijze spreekt zich dat rond. In de afgelopen maanden heb ik ook enkele medebloggers mogen ondersteunen. De enige voorwaarde die ik daar voor mezelf aan gesteld heb is dat het reeds een min of meer geregelde bezoeker van mijn site moet zijn, of die vragen heeft m.b.t. het theme wat ik gebruik. Zo blijft het hobby en leuk, ik kan niet de hele wereld helpen. Het leukste zijn de uitdagingen. Het heeft een nadeel, soms kom ik tijd tekort om zelf een blog te maken, en moet ik zoals vandaag mijn autoblog even opschuiven. Gewoon geen tijd gehad en teveel bezig geweest met mijn Hobby’s zullen we maar zeggen. En wat zijn nou een paar uur op een mensenleven, niets toch.

18 reacties

  1. Ik denk alleen dat de titels ‘Blog van Me!’ en ‘Links van Me!’ gewisseld zijn. Volgens mij ben ik wel een link van Me!, maar is mijn log toch echt niet van Me!. 🙂

    Ik assisteer wel wat mensen met PC-gebruik. Ook daar is veel behoefte aan en ook daar moet je oppassen dat het geen dagtaak wordt. Op het forum van web-log help ik zeer af en toe als ik merk dat de forum-moderators er zelf niet uitkomen. Sinds de laatste versie van web-log/Typepad is daarmee vrijwel alles mogelijk met html en scripts. De voorwaarde is dat ik het zelf ook moet zien zitten. Ik ga mensen echt niet helpen met het maken van ellendige popups of dergelijke.

  2. Bij familie en vrienden sta ook ik bekend als degene die wel even naar de pc kan kijken om een probleempje hier of daar op te lossen. Met net iets meer kennis dan de gemiddelde pc-gebruiker lukt het me meestal wel het probleem uit de wereld te helpen.

    Fijn weekend voor iedereen
    Groetjes
    John

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.