Amstel zuip race
Amstel zuip race

Amstel zuip race

Het nadeel van nietsdoen is, dat je nooit weet wanneer je klaar bent

Hoe kun je nu een blog maken als je een hele dag niets gedaan hebt. Oh, we zijn wel even boodschappen wezen doen, twee keer zelfs, en nog wel naar dezelfde winkel, in Beek. Maar voor de rest heb ik ik niets gedaan. Een beetje beroerd wezen zijn, wat oorpijn, hoesten en iedereen weet dat je dan als man niets waard bent. Helaas was bank liggen ook geen oplossing, als ik ga liggen hoest ik nog meer, maar voor de rest gaat alles goed. Ik hoop ook dat alles goed gaat met al die dagjes toeristen die eenmaal in het jaar op de fiets kruipen om de Amstel Gold Race, sorry, toertocht mee te maken en daarmee ervoor zorgen dat iedere zuid Limburger weer een hekel krijgt aan dat soort mensen. Er zijn uiteraard uitzonderingen, maar het gros denkt dat de hele wereld op dat moment van hun is. Incidenten kunnen dan ook niet uit blijven. Ik laat ze maar gaan, ik weet wel beter. Na het weekend zijn ze toch weer met de noorderzon vertrokken… Wat mij betreft mogen ze allemaal thuis een kratje Amstel leegmaken. Hier hoef ik ze niet. Dat wil overigens niet zeggen dat ik iets tegen de Amstel Gold Race heb, als ik thuis de kans krijg zal ik zeker kijken

16 Comments

 1. \ik heb de amstel gold race buiten op mijn terras gezien, ZONDER dat gele vocht. Het lijkt op hetzelfde verschijnsel als bij ons met de elfstedentocht, alleen is het bij jullie elk jaar….. bij ons een keer in de zoveel….

 2. Heeey een Limburger?! leuk 😀
  (Die boodschappen waren vast van de Makado haha)
  Al begrijp ik dat jullie in het zuiden meer meekrijgen van de Amstel Gold race dan wij hier in het midden 🙂
  Grieperig is minder… het schijnt toch te heersen dan, beterschap!

 3. Van mij krijg je die 10.000 fietstoeristen op de zaterdag voor de Gold Race cadeau. Elk jaar is het weer een ongebreidelde zooi die vanuit het Hollandse naar het Zuiden komt afzakken om met uiteraard veel lawaai en grote bekken de boel hier onveilig te komen maken. Degene die dit toerevenement ooit heeft uitgevonden, kan maar het beste onbekend blijven, althans wel in Limburg.

 4. eh ja beroerd zijn dus…………..
  van mij mag je.
  hopelijk niet wat hier op de zaak rondloopt en gewoon aan het werk met kinkhoest,
  daar wordt je niet blij van

  beterschap man

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.