Dit vind ik erg
Dit vind ik erg

Dit vind ik erg

Dat ik het bovenste erg vind is duidelijk, en het gebeurde gisteren geheel per ongeluk. Gewoon een crash tussen twee toestellen in de lucht.e Dat is het risico van toestellen zonder verkeersleiding en radar, ofwel modelvliegen. Het is mij gelukkig nog nooit gebeurd, maar wie weet, een ongeluk zit in een klein hoekje en daar kan niemand zich van vrij praten. Alle onderdelen pasten in een vuilniszak, en het was echt een groter vliegtuig dan wij normaal maken.
Wat ik echt erg vind is het onderstaande beeld. Zondag gebeurd in Hoensbroek en gewoon door een vandaal, of meerdere uitgevoerd. Het bedrijf is hopelijk verzekerd, maar ik kan me voorstellen dat je als kleine zelfstandige de tranen in de ogen hebt staan als de politie je komt vertellen dat je trots in de hens is gegaan. Iemand die zoiets doet moeten ze niet opsluiten, maar zijn huis verbranden. Overigens de Kia op de achtergrond had er niets mee te maken, dat was de mijne…
Helaas heb ik van het laatste erg verhaal geen beelden. Drie bewakingscamera’s gestolen in Hoensbroek. Alleen was de sufjurk vergeten dat die dingen nog aan stonden. Zo kon de dader gemakkelijk gepakt worden op het kenteken van zijn busje dat toevallig op de laatste beelden overal te zien was. Die beelden had de politie dus wel. De camera’s lagen nog in het busje.e Hihi, stom, stom, stom….. ( de beelden zijn te vergroten door er op te klikken)

17 Comments

 1. Ik vind je straf een beetje raar, niet opsluiten maar zijn huis verbranden.
  Huis verbranden is in nederland geen straf, dat zou te erg zijn!
  je zal er maar naast wonen, of tegenover, dan kan je daar tegenaan kijken, of het is je inwonende zoon of vrouw.

  nee, maar goed dat je geen rechter bent.

 2. Laten ze de schade in ieder geval verhalen op de daders. Met onmiddellijke ingang in de vorm van een lening tegen de wettelijke rente. En dat vermeerderd met een door de rechter op te leggen straf.

 3. Gelukkig zijn de meeste van die gassies ook nog’ns ontzettend dom. Er duikt vast op Hyves of zo een filmpje op dat de dader van die brand met z’n eigen mobieltje heeft gemaakt. Kijk bijv. naar dat ventje dat een virus schreef om Twitter-gebruikers lastig te vallen. Onder z’n normale nickname vertelde hij op Twitter respect te hebben voor degeeen die het virus geschreven had en wist hij van details over het virus die nog niet algemeen bekend waren. En waarom hij het deed?”Er was niets op TV en ik verveelde me en het leek me wel grappig”.
  Twee maanden lang met z’n broek op z’n enkels vooroverhangend in een schandblok op een openbaar plein met een webcam gericht op z’n achterste, afhankelijk van passanten voor eten en drinken. Dat is pas grappig. En een ludieke waarschuwing voor losers die hem willen nadoen.

 4. ria

  Vreselijk die vernielzucht soms, ik kan dat geen baldadigheid meer noemen, en de daders krijgen ze nooit meer te pakken.
  Hihihi, mooi verhaal van die camera’s 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.