Klein Meers
Klein Meers

Klein Meers

Zo zwak, ziek en misselijk was ik niet dat we in het weekend niet een mooie tocht konden maken. Zelfs voor ons klauteraars was dit een mooie vlakke tocht door de uiterwaarden van de maas. In het gebied tussen het Julianakanaal en de Maas liggen ter hoogte van Stein een drietal kleine gehuchten. Klein Meers, Veldschuur en Maasband. Een mooie vlakke route leidde ons van het ene naar het andere dorp. Een heerlijk lentezonnetje vergezelde ons, en dat is duidelijk te zien op de foto’s. Het weiland met de paarden was wat minder voor mijn vrouw, maar ach, wat is het leven zo zonder uitdagingen. De foto’s spreken voor zich. Onderweg kwamen we ook nog wat Milka koeien en koetjesrepen tegen. Oh, ja, en een hele colonne Porsches, in alle soorten en maten, maar dat maakt niets uit, die lijken toch allemaal op elkaar. De plaatjes doen me een beetje aan aap, noot, mies denken

Visser Pipelines Hoogstam
Koeien Stal Paard

24 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.