Utrecht, alweer…
Utrecht, alweer…

Utrecht, alweer…

Gisteren was ik alweer in Utrecht. Dat is tegenwoordig voor mij de “place to be” op de een of andere manier. De beurs Overheid en ICT stond op het programma. Een fijne gelegenheid om samen met collega Frank eens wat rond te kijken en te netwerken, zoals dat nu zo deftig heet. Maar alles begon al bij het vertrek in Sittard. De trein van 7.53 is niet uit Maastricht vertrokken. u kunt de eerstvolgende trein nemen en u samenproppen met de passagiers die daar ook mee moeten. Gezellig he. De coupe was vol en we zaten net in de trein toen we door een asociaal figuur met tegenover zich de tas en jas op de stoel, m.a.w. hier zit al iemand, nee dus, erop werden gewezen dat we in een stilte coupe zaten. Pfff, wat een zin. En een klere herrie kwam er in ene uit het compartiment naast ons. De hele coupe gniffelde, maar de heer stond niet meer op om een vermanend woordje met deze herriemakers uit te wisselen … In Eindhoven droop hij af met de staart tussen de benen, na nog wat verontschuldigingen te hebben aangeboden. Maar goed, de beurs was best geslaagd, tenminste, we hebben datgene kunnen doen waarvoor we gekomen waren en zijn bij wat firma’s op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen die gelukkig in ons straatje passen. Een nieuwe visitekaartjesstrategie moet uitkomst brengen. Nooit meer bij firma’s die je niet kent een kaartje achter laten. Don’t call us if we don’t call you. Voor ieder kaartje wat je achterlaat krijg je een hoop spam terug, en meestal een stroom van telefoontjes. Na een aantal uren rondgelopen te hebben zijn we bij La Place in V&D wat gaan eten. Ik heb daar op het dakterras even een foto voor u gemaakt (aanklikbaar). En u gelooft het niet, op de terugweg hadden we geen vertragingen, geen uitgevallen treinen en verliep de reis voorspoedig.e En “best of all”, was er zelfs wat lekkers te eten thuis (u hoort mij niet klagen hoor, de zalm was yammie).

17 Comments

  1. Daar had ik ook moeten zijn, vandaag dan. Maar helaaspindakaas, het was gistermiddag al duidelijk dat’t te druk was om er tussenuit en dus was mijn ict-collega er alleen… Met zoekopdrachten voor mij, dat wel 😉

    utrecht, dat zouden we sowieso weer’ns moeten doen, toch?
    Die beesten van dat hiervoorgaande logje, zat dat in die coupe?

  2. je hebt nu toch van die elektronische visitekaartjes dat zijn sticks ofzo, ik weet niet meer precies hoe het heet.. en reizen met de trein is toch zo slecht nog niet en je maakt nog eens wat mee!

  3. Overigens: De trein die ik vanmorgen moest hebben ging wel en op tijd. Alleen zonder mij want de tram naar het station stond een paar minuten te wachten op een graafmachine waarvan de bestuurder nog even z’n peukie wilde oproken…Ach, live in the Big City, he.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.