Der letste

Gisteravond zijn we druk in de weer geweest met het repareren van onze modelvliegtuigen, het mooie weer komt eraan en dan moet alles uiteraard vliegklaar zijn. Vandaag is het voor mij alweer de laatste werkdag van de maand. Ik heb een paar dagen verlof en met een extra feestdag erbij komt dat uit op een weekje thuis. En als het weer een beetje droog blijft, wordt het een tuinwerkweekje. Maar eerst vandaag nog even werken, een haringkie happen en dan…. Tsjakka, het weekend in.

12 Comments

 1. Goed vooruitzicht…. succes deze laatste dag en een smakelijk haringkje!
  Op naar het goede leven…

 2. ik ben nooit vliegklaar,….. mijn vleugels zijn stuk.

 3. Lekker zo’n weekje vrij en hopelijk tref je het met het weer 😉

 4. Een lang w-end rules. Ik ben vandaag al begonnen

 5. Je boft maar, een weekje vrij met dit mooie weer!
  Geniet er maar van Me!
  groetjes,
  Elmar

 6. Goeie vooruitzichten. Geniet ervan!

 7. lekker vooruitzicht, gelukkig heb ik dezelfde
  😉

 8. Ah, dat is een heerlijk vooruitzicht, geniet er van!

 9. Je zult deze dagen verlost zijn van de dagelijkse heen en weer rit naar je werk.En dan maakt het weer het je hopelijk nog wat aangenamer. Geniet dan ook met volle teugen.

 10. Altijd lekker zo’n weekje vrij, veel plezier!

Geef een reactie