Der letste

Gisteravond zijn we druk in de weer geweest met het repareren van onze modelvliegtuigen, het mooie weer komt eraan en dan moet alles uiteraard vliegklaar zijn. Vandaag is het voor mij alweer de laatste werkdag van de maand. Ik heb een paar dagen verlof en met een extra feestdag erbij komt dat uit op een weekje thuis. En als het weer een beetje droog blijft, wordt het een tuinwerkweekje. Maar eerst vandaag nog even werken, een haringkie happen en dan…. Tsjakka, het weekend in.

12 Comments

 1. Altijd lekker zo’n weekje vrij, veel plezier!

 2. Je zult deze dagen verlost zijn van de dagelijkse heen en weer rit naar je werk.En dan maakt het weer het je hopelijk nog wat aangenamer. Geniet dan ook met volle teugen.

 3. Ah, dat is een heerlijk vooruitzicht, geniet er van!

 4. lekker vooruitzicht, gelukkig heb ik dezelfde
  😉

 5. Goeie vooruitzichten. Geniet ervan!

 6. Je boft maar, een weekje vrij met dit mooie weer!
  Geniet er maar van Me!
  groetjes,
  Elmar

 7. Een lang w-end rules. Ik ben vandaag al begonnen

 8. Lekker zo’n weekje vrij en hopelijk tref je het met het weer 😉

 9. ik ben nooit vliegklaar,….. mijn vleugels zijn stuk.

 10. Goed vooruitzicht…. succes deze laatste dag en een smakelijk haringkje!
  Op naar het goede leven…

Geef een reactie