Stilte voor de storm
Stilte voor de storm

Stilte voor de storm

Vandaag moeten jullie een beetje stil zijn. Ik ben namelijk van plan om de boekenbeurs in het MECC in Maastricht te bezoeken. In de beginjaren van dit boekenfestijn kon je er leuke dingen kopen, het laatste jaar viel het ons wat tegen. Maar toch een nieuwe kans. Ik hoop dat het niet dezelfde kant opgaat als met de Slegte, daar kun je ook al geen goed computerboek meer vinden. En dat terwijl er volgens mij voldoende boeken te vinden zijn. Het zou natuurlijk ook zo kunnen zijn dat we een beetje door de nieuwe ontwikkelingen heen zijn en alles een beetje trager gaat. Aan spreadsheets en tekstverwerkers is niet veel meer te verbeteren, en computeronderwijs krijgt iedereen op school al. Dat was in de beginjaren wel anders. Wellicht dat er iets over mijn andere hobby te vinden is. Gelukkig heeft Antoinette andere interesses, die gaat voor SF of Fantasy, ook leuk af en toe, maar dan moet ik me eerst een andere fiets aanschaffen, die ik nu heb wordt een beetje wazig…

17 Comments

 1. Voor computerboeken moet je ook eens bij kringloopwinkels kijken. Vaak hebben die nog een redelijk aanbod van 2de hands spul. Zelf gebruik ik altijd de helpfiles, boeken vind ik erg onhandig. Er zitten geen hyperlink in. 🙂

 2. Hopelijk valt het dit jaar dan iets meer mee dan het vorige jaar. Zelf ben ik niet echt een boekenlezer. Het enige wat ik lees zijn de weekbladen en fotografietijdschriften.
  Een kinderboekje gaat ook nog wel zolang het veel plaatjes bevat… ik kijk graag. 🙂

 3. Ik zou ook uren kunnen door brengen op een boekenbeurs en me dan waarschijnlijk een rib uit het lijf kopen, het dus dus maar goed dat ik niet in de buurt van Maastricht woon! 😉
  Hopelijk hebben jullie nog wat leuks gevonden!
  groetjes en nog een fijne zondagavond!
  Elmar

 4. Boekenbeurzen en -markten vind ik altijd gezellig. Leuker dan (tweedehands) boekenwinkels.
  Tja, als het tijd wordt voor een nieuwe bril zal je er toch aan moeten geloven. Anders wordt het lezen van bouwtekeningen op een gegeven moment ook lastig.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.