Easystar
Easystar

Easystar

Een huis zonder boeken is als een lichaam zonder ziel

De boekenbeurs gisteren viel tegen, we hebben wel een aantal dingen gekocht, maar veel boeken waren ook verkrijgbaar bij de witte boekenhal en zijn daar zelfs goedkoper. We hebben wat boeken aangeschaft die redelijk in prijs waren en elders niet te krijgen. Beter ging het in de middag bij het tuincentrum in Beek. Onze voordeur wordt weer eens lekker opgefleurd vandaag (ja hoor, een foto volgt als ik klaar ben). Daarnaast mag ik vandaag eens op zoek gaan naar een nieuwe stortbak voor boven. De oude(nieuwe) hangt er maar zielig bij, die steunt alleen nog op de pot en hangt verder alleen nog maar aan de stopkraan.
Het beste van de zondag was het avondje vliegen. Ik “up and go” met de Multiplex Easystar en Humberto met de zelf ontworpen zwever. Op de foto ziet u mijn vriend Humberto die de zwever omhoog gooit. Ondanks eerdere tegenslagen was deze hernieuwde Maiden Flight een groot succes. Door het grote draagvlak en de V-Tail blijft het toestel prima in de lucht en moet je moeite doen om hem beneden te krijgen. Het was dat het donker werd en de accu’s leegraakten…


16 Comments

  1. Al met al was het dus toch nog wel een geslaagde zondag, als ik dat zo lees.
    Mooi dat de zwever het zo goed deed. Hij kan tenslotte beter wat te lang in de lucht blijven dan dat hij onverhoeds omlaag komt.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.