De deurwaarder
De deurwaarder

De deurwaarder


Gisterochtend maar meteen de koe bij de horens gevat en aan de slag gegaan. Hornbach is om zeven uur in de ochtend open, en niet veel later was ik daar. Dat kwam ook alleen maar omdat ik mijn vrouw naar het werk moest brengen, maar toch. Meteen een nieuwe stortbak gekocht en die in de loop van de ochtend gemonteerd. Tevens wat oude troep, een lading oude computers en wat ander elektrisch spul wat we toch niet meer gebruiken, naar het milieupark gebracht. Daarna letterlijk de bloemetjes buiten gezet, onder begeleiding van de politie die weer eens moest assisteren bij het bezoek van een deurwaarder aan de overzijde. De passiebloem eruit, de lavendel eruit en wat nieuws erin. Het is nog een beetje klein, maar dat spul groeit vanzelf. U ziet, ik verveel me dus geen moment hier. Alleen het weer is niet helemaal wat ik ervan verwacht had, maar een kniesoor die daar op let als je toch aan het werk bent.


22 Comments

  1. Jan

    Als de deurwaarder er aan te pas komt is er al veel ellende geweest in zo,n huis.Ook voor jou als buur moet het vervelend zijn zo dicht bij je . Sterkte met je plantjes .Gr. Jan

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.