Strijken
Strijken

Strijken

Ik was deze week zo overmoedig geweest om alle niet meer gebruikte apparaten naar het milieupark te brengen. En dat was achteraf heel stom. Mijn vrouw wilde gisteren gaan strijken met haar mooie, in het najaar aangeschafte stoomstrijkijzer toen het water er aan de onderkant even hard uitliep als je het erboven in kon schudden. Mmm, afgelopen met strijken dus. Het apparaat was gekocht bij de Mediamarkt, dus maar even bellen. Het is zeker een Tefal, was de eerste opmerking, brengt u het maar even langs. Tefal, denk je wat goeds te kopen. Maar goed, zo gezegd, zo gedaan en een uurtje of twee later staan we in de rij. Mijn eerste vraag was natuurlijk hoe lang gaat het duren. Het antwoord: drie tot vier weken, er van uit gaande dat de onderdelen niet op voorraad zijn. Daar sta je dan… en ik bedacht me daar ik net afgelopen maandag het oude strijkijzer had aangeboden aan het milieupark. Kijk dus niet raar op als ik binnenkort met ongestreken hemden rondloop, geen armoe, maar gewoon geen strijkijzer meer voorhanden. Maar och, het kan erger, en als ik naar buiten kijk en het onderstaande zie ben ik heel tevreden.


19 Comments

 1. Sinds ik een paar keer een strijkijzer op mijn handen heb gezet in plaats van op de stof gebruik ik nooit meer een strijkijzer.
  We hebben er nog wel een in huis, voor als iemand pertinent iets gestreken wil hebben.
  Je mag hem lenen 🙂
  (Kan je nagaan hoe vaak het voorkomt haahahaha!)

 2. haha, ja dat zul je altijd zien:-) Zelf heb ik een gruwelijke hekel aan strijken maar met zomergoed kom je er niet onderuit…
  Wat ziet jouw tuin er prachtig uit, kun je ons in Houten niet een keer wat advies geven?

 3. Die milieustraten doen goede zaken deze dagen.
  Dan maar even zonder strijkijzer, de tuin ziet er mooi uit.
  Misschien kun je vandaag nog wel een ijzertje scoren als noodoplossing.
  Fijne oranjedag.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.