Strijken

Ik was deze week zo overmoedig geweest om alle niet meer gebruikte apparaten naar het milieupark te brengen. En dat was achteraf heel stom. Mijn vrouw wilde gisteren gaan strijken met haar mooie, in het najaar aangeschafte stoomstrijkijzer toen het water er aan de onderkant even hard uitliep als je het erboven in kon schudden. Mmm, afgelopen met strijken dus. Het apparaat was gekocht bij de Mediamarkt, dus maar even bellen. Het is zeker een Tefal, was de eerste opmerking, brengt u het maar even langs. Tefal, denk je wat goeds te kopen. Maar goed, zo gezegd, zo gedaan en een uurtje of twee later staan we in de rij. Mijn eerste vraag was natuurlijk hoe lang gaat het duren. Het antwoord: drie tot vier weken, er van uit gaande dat de onderdelen niet op voorraad zijn. Daar sta je dan… en ik bedacht me daar ik net afgelopen maandag het oude strijkijzer had aangeboden aan het milieupark. Kijk dus niet raar op als ik binnenkort met ongestreken hemden rondloop, geen armoe, maar gewoon geen strijkijzer meer voorhanden. Maar och, het kan erger, en als ik naar buiten kijk en het onderstaande zie ben ik heel tevreden.


19 Comments

 1. Kan er inmiddels al weer gestreken worden? 😉

 2. Sinds ik een paar keer een strijkijzer op mijn handen heb gezet in plaats van op de stof gebruik ik nooit meer een strijkijzer.
  We hebben er nog wel een in huis, voor als iemand pertinent iets gestreken wil hebben.
  Je mag hem lenen 🙂
  (Kan je nagaan hoe vaak het voorkomt haahahaha!)

 3. het is je natuurlijk vergeven maar wel erg zuur dat zo’n duur apparaat zo snel naar de knoppen is!

 4. Hier wordt gewoon niet gestreken 😉
  Mooi uitzicht heb je zo Sjoerd! Daar zou je waarachtig later, dit weekend, wel een feestje kunnen vieren!!

 5. Zul je altijd net zien… Nou ja, dan maar een tijdje met een uitgestreken gezicht met ongestreken goed rondlopen. Er zijn ergere dingen…

 6. Ik strijk nooit! Dus voorlopig mag je die van mij wel even lenen hoor 😉

 7. Tja, dat is dan even behelpen …
  Maar vergeleken bij wat er vandaag in Apeldoorn is gebeurd, stelt dat gemis natuurlijk niet zoveel voor.

 8. haha, ja dat zul je altijd zien:-) Zelf heb ik een gruwelijke hekel aan strijken maar met zomergoed kom je er niet onderuit…
  Wat ziet jouw tuin er prachtig uit, kun je ons in Houten niet een keer wat advies geven?

 9. Strijken doe ik dus never.

 10. hehe, ik strijk sowieso bijna niks…. ik ben ook een huisvrouw van jan doedel, dat is ook weer waar 🙂

 11. Das nou jammer, dat je ongestreken door het leven moet, maar ach een kniesoor!
  Je tuin ziet er geweldig uit!
  groetjes,
  Elmar

 12. Dan kun je dus op Koninginnedag niet eens de vlag stijken!

 13. toch maar naar de kleedjesmarkt……………

  wat een mooie tuin heb je lijkt me heerlijk daar te zitten
  😉

 14. In de winkel ligt niet altijd meer de zelfde kwaliteit als wat er naar de milieustraat gaat 😉

 15. Ik koop altijd hemden die je niet hoeft te strijken. Bevalt uitstekend.

  Fijne koninginnedag gewenst voor een ieder.

 16. Zoals Marjolijn al zei, vandaag (koninginnedag) liggen er genoeg op de rommelmarkt, zo goed als nieuw, van oud vrouwtje geweest, altijd binnen gestaan!

 17. Die milieustraten doen goede zaken deze dagen.
  Dan maar even zonder strijkijzer, de tuin ziet er mooi uit.
  Misschien kun je vandaag nog wel een ijzertje scoren als noodoplossing.
  Fijne oranjedag.

 18. 80kg weggebracht aan PC spullen. Wat vaders nog boos ook. Die PCs deden het toch nog? Of ik nog met een XT zou willen werken….

Geef een reactie