Mallotendag – Eijsdener Beemden
Mallotendag – Eijsdener Beemden

Mallotendag – Eijsdener Beemden

Gisteren was het voor mij mallotendag. Ik heb niets met het koningshuis, maar dit vond ik toch een beetje te grof voor woorden. We waren al een tijdje terug van onze wandeling door de stilte van de Eijsdener Beemden toen ik de eerste beelden zag verschijnen op internet. Wat moet zo’n gast in zijn hoofd hebben. Maar goed, om een beetje af te koelen toch de beelden die ik gisteren gemaakt heb in de Eijsdener Beemden. Die getuigen van een wereldse stilte en een stukje prachtige natuur. Als u ooit eens in de buurt bent kan ik het u aanraden. Puur genieten langs de de maas en wandelen in een prachtig stuk natuurgebied. Daar knap je van op en val je van af.

18 Comments

  1. Dat heb ik nu precies zo met die Eysdener Beemden, dat een stuk natuur is dat de laatste decennia de kans heeft gekregen om zich zo prachtig te ontwikkelen. En jouw eerste verzuchting onderschrijf ik natuurlijk ook helemaal.

  2. Fraaie beelden om een beetje bij zinnen bij te komen. Trieste wetenschap dat na de volgende grove actie de daad van Karst alweer vergeten zal zijn, behalve door de slachtoffers. Staan er nog veel niet-Italianen stil bij de slachtoffers van de recente aardbeving? Het leven gaat door. En dat is maar goed ook.

  3. Zelfs als deze malloot in leven zou zijn gebleven moeten we niet de illusie hebben om ooit te weten te komen wat hem bezielde.De psychiaters en psychologen van het Pieter Baan Centrum of ieder ander Psychiatrisch instituut zijn doodgewoon niet in staat om de diepste zieleroerselen van een mens te verstaan. De foto,s die je hier laat zien stralen een vredige rust uit. Het is ons gewoon niet voor te stellen dat wij op ieder moment zomaar uit het leven weg gerukt kunnen worden. Mensen zoals de zot uit Huissen hebben ons vertrouwen wat dat betreft weer eens aardig geschonden.

  4. Prachtige foto’s, Sjoerd, vooral de eerste twee vind ik erg mooi.
    Ik ben ook bepaald niet koningsgezind, maar dat staat hier los van. Diep triest wat er is gebeurd. Ik heb het trouwens net andersom gedaan: nadat ik die dwaze actie had gezien, heb ik me een uurtje teruggetrokken in de natuur.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.