55-plusser
55-plusser

55-plusser

Met een bouwjaar van 1953 mag ik me sinds gisteren echt 55-plusser noemen. Ik zal eens op internet gaan zoeken hoe ik daar mijn voordeel mee kan doen. Maar goed, daar ging het niet om. Een fantastisch mooie dag gisteren, heel veel zon, bezoek en uiteraard cadeaus. Van mijn vrouw heb ik een nieuw modelvliegtuig gekregen, en van mijn kinderen wat bijbehorende onderdelen. Dat is het voordeel van hobby’s hebben. Er is altijd wel wat te verzinnen of te vervangen. Het onderstaande vliegtuig zit nu nog in de doos, maar moet nog volledig worden opgebouwd. Het model alleen vliegt niet, daar zijn nog servo’s voor nodig voor de besturing, een regelaar voor de motor, een motor dus. Een ontvanger voor de zendersignalen, een (LiPo)accu voor de spanning en nog wat andere kleine onderdelen. Genoeg voor urenlang spelplezier voor dat hij de eerste keer de lucht in gaat. Maar vandaag eerst naar buiten en genieten zolang als het weer het toelaat.

21 reacties

  1. alsnog mijn verlate felicitaties bij deze! Je kunt nu idd allerhande voordeeltjes krijgen van verzekering tot witgoed…
    Ziet er strak uit je nieuwe ‘boystoy’ ik ben benieuwd hoe de eerste vlucht zal verlopen, dat lijkt me een heel spannend moment. Have fun in elk geval!

  2. Moet je nu nog heel wat keren jarig worden alvorens dit mooie cadeau de lucht in kan? Voor dit keer: Nog van harte gefeliciteerd. 55 is een prachtige leeftijd, maar eerlijk is eerlijk, het vergt wel enige zorgvuldigheid in onderhoud, in ieder geval gestreken overhemden.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.