Thaise Curry Pasta

Vandaag laten ze me op het werk allemaal in de steek, de badjes. Helemaal alleen moet ik de dag doorbrengen, niet eens een visje tussen de middag. Maar dat is een verhaal apart. Om toch van het magische getal 100 af te komen ben ik, samen met Antoinette, een beetje op mijn voeding aan het letten. Dat werkt uitstekend en samen met Mathijs Vrieze komen we er wel. Gisteren hadden we een heerlijke maaltijd met Thaise curry, boontje, mais, rijst en namaak vleesballetjes. Geheel vegetarisch. Alleen was er iets mis gegaan met die Thaise curry… Die was op de een of andere wijze zo heet geworden dat het voor Antoinette niet meer te eten was, ook mijn zoon staakte na enige happen de strijd. Alleen ik had een dusdanige honger dat ik gewoon doorgegeten heb. En dat heb ik geweten. Gadverpieleke, volgens mij was het een voorgevoel van mijn collega’s om thuis te blijven… De walm die af en toe om me heen hangt is niet te genieten, en dan is het meeste gisteravond al via het riool na zuivering uiteraard, in de Maas beland. En volgens mij komt er meer uit dan ik erin heb gestopt. Oh sorry, u was toch niet aan het eten hoop ik…


Thaise curry, de groene hadden we…

23 Comments

 1. Dan zal ik je geen Harissa sturen 😉

 2. Het gaat dus ook niet goed met Wessanen.

 3. Hahaha! Ik zie het voor me! Gelukkig ruik ik het hier niet! 😉
  groetjes en een fijn weekend!
  Elmar

 4. Ik hoef al dat buitenlandse spul niet zo.
  Laten ze dat lekker zelf maar opeten.

 5. Bedankt voor de afbeelding en het plastisch geschreven verhaal eromheen. Die komen er hier dus niet in!

 6. Kwestie van meer trainen? 😉

 7. En bedankt!
  Ik heb net hetzelfde op maar dan met mie en kip ……..

 8. Je moet er ook niet zo’n heel bakje in doen. Een, twee eetlepels max …;-)

 9. Oeps, lekker pittig dus 😉

  Fijn weekend!

 10. nou dan ben ik blij dat ik niet bij jou op kantoor zit……………
  gelukkig is het bijna weekend
  😉

 11. Nou dan had je idd honger! Zo heet hoeft voor mij ook niet. Wij hebben precies hetzelfde gehad, ook met die Thaise Curry Pasta, heel herkenbaar dus! Ik kom nu net nog dit logje tegen: http://www.gezondheidsnet.nl/voeding/nieuws/3258/witte-thee-helpt-bij-afvallen

 12. Hey,
  Ik heb de mijnuitstap zelf niet geregeld. Ik ben gewoon gevolgd. 🙂 Nu heb ik wel even op internet gezocht.
  Misschien kan je via dit nummer/mailadres een afspraak maken.
  http://www.uitingenk.be/nl/uig_content/record/1037/mijngebouw-waterschei.html
  Er hangt ook een museum aan vast (ook met extra betaling) dus misschien kan je daar al gewoon terecht.

 13. Die potjes zag ik wel eens in de winkelrekken staan. Ik kan me voorstellen dat je goed ‘in vlam’ stond na het eten van die curry! 🙂 Hopelijk gaat het nu een stuk beter met jou!

 14. Ik hou wel van “heet”.

 15. Wij hebben vorige week van Thaise groente ipv Chinese groente tjap-tjoi gemaakt. Was ook aan de pittige kant maar wel heel erg lekker. En ja voor de extra kilootjes ga ik sinds kort maar naar de sportschool.

 16. Sterkte de rest van de dag.
  In het weekend maar lekker uitwaaien … Goed weekend!

 17. Geef mij maar een paar kilo… ik heb er nog wat nodig om aan te komen…

 18. Pas op dat het kantoor niet gaat zweven 🙂

 19. Hihihi, maar goed dat je alleen bent dan kan je ze lekker laten waaien 🙂

 20. Haha, ondanks het tijdstip deed jouw titel van dit blogje het water mij in de mond lopen… Beschouw het als een inwendige reiniging, beetje extra water vandaag om door te spoelen en wellicht is er idd wat meer af als dat je erin gestopt hebt 🙂

 21. Dat was dus een beetje te veel van al het goede.
  Sterkte vandaag, gelukkig bijna weekend.

Geef een reactie