Thaise Curry Pasta
Thaise Curry Pasta

Thaise Curry Pasta

Vandaag laten ze me op het werk allemaal in de steek, de badjes. Helemaal alleen moet ik de dag doorbrengen, niet eens een visje tussen de middag. Maar dat is een verhaal apart. Om toch van het magische getal 100 af te komen ben ik, samen met Antoinette, een beetje op mijn voeding aan het letten. Dat werkt uitstekend en samen met Mathijs Vrieze komen we er wel. Gisteren hadden we een heerlijke maaltijd met Thaise curry, boontje, mais, rijst en namaak vleesballetjes. Geheel vegetarisch. Alleen was er iets mis gegaan met die Thaise curry… Die was op de een of andere wijze zo heet geworden dat het voor Antoinette niet meer te eten was, ook mijn zoon staakte na enige happen de strijd. Alleen ik had een dusdanige honger dat ik gewoon doorgegeten heb. En dat heb ik geweten. Gadverpieleke, volgens mij was het een voorgevoel van mijn collega’s om thuis te blijven… De walm die af en toe om me heen hangt is niet te genieten, en dan is het meeste gisteravond al via het riool na zuivering uiteraard, in de Maas beland. En volgens mij komt er meer uit dan ik erin heb gestopt. Oh sorry, u was toch niet aan het eten hoop ik…


Thaise curry, de groene hadden we…

23 Comments

  1. Die potjes zag ik wel eens in de winkelrekken staan. Ik kan me voorstellen dat je goed ‘in vlam’ stond na het eten van die curry! 🙂 Hopelijk gaat het nu een stuk beter met jou!

  2. Wij hebben vorige week van Thaise groente ipv Chinese groente tjap-tjoi gemaakt. Was ook aan de pittige kant maar wel heel erg lekker. En ja voor de extra kilootjes ga ik sinds kort maar naar de sportschool.

  3. Haha, ondanks het tijdstip deed jouw titel van dit blogje het water mij in de mond lopen… Beschouw het als een inwendige reiniging, beetje extra water vandaag om door te spoelen en wellicht is er idd wat meer af als dat je erin gestopt hebt 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.