Een dagje zaterdag
Een dagje zaterdag

Een dagje zaterdag


(click picture)Kasteelpark Born – lynx

Gisteren hadden we een dagje zaterdag. Vroeg op, even boodschappen doen, en dan… Meestal willen we dan wel eens even naar Maastricht of een andere grote stad, maar de zin was er niet. Dan maar een rustig stuk wandelen en een kop koffie in het kasteelpark in Born, waar ook de foto’s gemaakt zijn. De lichte strepen op de bovenste foto komt door het gaas. Ik kon er helaas niet dichtbij genoeg komen. De Lynxen lijken heel aaibaar, maar rekenen daarop doe ik toch liever niet. Daarna even naar kwekerij kasteel Amstenrade. Op het moment dat we daar binnen liepen wisten we al dat het mis was. Moederdag, en vraag me niet waarom, maar in die periode is alles veel duurder in de tuincentra. We zijn daar dus doorheen gelopen zonder ook maar iets te kopen. En dat is voor ons een hele kunst. Een paar gezellige uurtjes vliegen op de vliegclub als afsluiting van de dag is niet slecht toch. Het heeft een nadeel als je zelf vliegt, het maken van foto’s zit er dan niet in.


(click picture)Kasteelpark Born – eenden???

15 Comments

 1. In de aanloop naar dat soort dagen kun je bloemenwinkels en tuincentra inderdaad maar beter vermijden. Zo’n wandeling en een kop koffie in een mooi park met een paar mooie foto’s toe zijn dan een stuk beter te verteren.

 2. heb je die uitzending van Mik en Mak ooit vroeger gezien? Felicio liep en kweelde, wat een aardige poezen, mooie poezen, grote poezen, mooie tandjes etc. Ik was een jaar of 11 en ik lag toen helemaal in een deuk.

 3. Mooie die lynx en die mandarijn eenden!
  Met dit soort dagen kun je inderdaad beter niet naar een tuincentrum gaan!
  maar zo te horen heb je ondanks dat een fijne zaterdag gehad!
  groetjes en een fijne zondag!
  Elmar

 4. Jullie hebben je wel vermaakt gisteren zo te zien.
  Bij de eenden staan vraagtekens. Ik denk dat je niet weet welke soort. Ik heb het even voor je opgezocht in de vogelgids, het zijn mandarijn-eenden.

  Maak er een fijne dag van
  John

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.