De floppers

Naar het werk gaan vind ik niet zo erg. Wat ik haat is dat je zo lang moet wachten tot je weer naar huis kunt

Het maakt me eigenlijk helemaal niets uit wat Nederland maakt met het Eurovisie songfestival. Wat me wel gigantisch stoort is alle commotie daaromheen. Alsof we in Nederland niets anders te doen hebben dan dan nieuws te maken over een stelletje over het paard getilde mannen onder aanvoering van Gordon. Dat soort figuren mogen wat mij betreft verwijderd worden van de buis en voorzien van een absolute mediastilte. Bewijs je maar met zingen, dan heb je meer te doen. Al die onzin eromheen is echt niet nodig.
Vandaag moet ik me nog even inspannen om alle nog niet afgehandelde zaken af te handelen, of in ieder geval aan te zetten zodat ik me morgen in alle rust kan voorbereiden op veertien dagen absolute werkrust. En ik hoor u denken, alweer… YESSSS.(click picture)Als je moet wachten, kijk dan eens achter je

23 Comments

 1. Niks alweer…Het is je gewoon gegund!

 2. Als ze er vanavond niet doorgekomen zijn, zijn ‘we’ er 3 jaar vanaf hoorde ik.
  Dat is nog eens goed nieuws.
  Werkrust.. ik ben benieuwd 🙂

 3. ik ben ook een echte songfestival liefhebber en vindt het jammer dat we er weer uit liggen,
  helaas……………
  volgens mij ben ik 1 van de weinige hier op het blog die het wel leuk vindt.
  Peet en ik gingen samen kijken omdat ik hem dar vroeg ondanks de late tijd maar zijn commentaar zei mij al genoeg, niet dat hij er verstand van heeft hoor………….

 4. oh helemaalvergeten om te kijken. Ik lees dat ze eruit liggen haha

 5. Mijn verhaal ken je, en ik sluit me volkomen bij jou aan.
  Ze liggen er dus uit nu!

 6. Graag 10 euro overmaken op mijn rekening. Immers de floppers was mijn geschreven woord.

 7. Het songfestival is al een tijd geleden een gebeuren geworden voor twijfelachtige ‘artiesten’. Het verbaast me niet dat Gordon dus meedoet, maar meneer Froger en Van de Boom horen daar wellicht niet thuis. Naar het songfestival kijken doe ik niet, zelfs het testbeeld, als dat nog ergens uitgezonden zou worden, kan me meer boeien!

 8. Absolute werkrust???
  Jou kennende wordt er dan weer een badkamertje gerenoveerd, een tuin gerestyled of een woonkamer bevloerd.Of is er tijdens mijn afwezigheid echt iets veranderd? 😉

 9. Veertiendagen vrij, je boft maar!
  Het songfestival heeft veel van zijn charme verloren, ik kijk nog maar met een half oog.
  Maar ik zou geen winnend liedje meer kunnen noemen van de laatste jaren.
  Dat gedoe er om heen vind ik ook belachelijk.
  groetjes,
  Elmar

 10. Hopelijk zijn we na vanavond van de tobbers af

 11. Met het songfestival heb ik nog nooit wat gehad, maar nu ons land wordt vertegenwoordigd door de toppers zijn we wel op een absoluut dieptepunt aangekomen.

 12. Shine, shine, shine 😉

 13. Ik negeer al zo’n 5 jaar, zeer tevreden, het songfestival.

 14. Zoals je had kunnen lezen, ben ik wel een eurovisionfanaat. Ik vind Eurovision wel interessant, gewoon om te zien wat andere culturen met hun muziek doen. Net weer wat andere muziekinstrumenten of op een andere manier bespeeld. Zelfs liedjes in een taal die ik niet versta, kan ik boeiend vinden. Gewoon al door een ritme. Ik heb een vrij brede muzieksmaak en sta open voor nieuwe artiesten die hier niet bekend zijn. Ik vind dus gewoon dat we de Eurovisiontraditie moeten verderzetten.
  Nu ja… de Toppers… in NL scoren ze goed. Ik ben benieuwd of het in Rusland ook aanslaat. Apart vind ik ze oke zingen maar samen klinkt het vaak wat rommelig.

 15. songfestival…..??? wa’s de?

 16. Ik sluit me helemaal aan bij je mening over de toppers en het songfestival.

 17. Wat betreft het Songfestival, dat mogen ze van mij afschaffen… het is een freakshow geworden

 18. Je spreuk is wel wat triest, want werk is een groot deel van je leven… als je het zo ervaart is dat vervelend.

 19. Voor ons is het erg ‘over de top’ we zijn wel wat gewend, zeker wat Gordon betreft maar voor de gemiddelde homosexuele rus is het geweldig wat er gaande is. Ik kijk overigens al jaren niet meer naar het songfestival, het kan me gewoon niet boeien, het merendeel van het aanbod aan zooi op de buis valt daaronder.

 20. Jezelf “De Toppers” noemen is al een vorm van overschreeuwen. Niet kijken en gauw vergeten dus!

 21. Mensen roepen wel eens “Je moet niet achterom kijken!”. Jouw foto bewijst dat dat echter wel degelijk de moeite kan lonen. Nog maar eventjes en we kunnen ook De Toppers achter ons laten. Yeah!

 22. Dat is het betere werk, je voorbereiden op 14 dagen werkrust!
  Nee, de charme van het songfestival is wel veranderd de laatste jaren.
  Precies, zingen en niet te veel spektakel.
  Het is nog te bezien of ik mijn ogen er voor kan open houden, zo niet dan lees ik het de volgende morgen wel in de krant.
  Succes met de laatste loodjes he!!
  Op naar een fijne vakantie.

 23. En de Russen moeten stoppen om poten te rammen.

Geef een reactie