Leuk dat er politie is.

Leuk dat er politie is.

Wat moet je nou zeggen van de politie in Hoensbroek. Voorbeeldige agenten allemaal, helemaal niets mis mee. Alleen vind ik dat ze zich net als wij aan de regeltjes moeten houden en niet alles doen wat wij ook niet mogen. Ik heb op onderstaande plaats al eens een proces verbaal gekregen. Maar deze heren mogen doen dat gewoon. Bij mij tegenover, half op de stoep parkeren en een Pizza gaan halen, even voorstellen dat het politiebureau een 300 meter verderop ligt. Ik kon het niet nalaten om snel met mijn mobieltje een foto te maken.
Gisteren is op de bloemenmarkt in Geleen de eerste nieuwe haring door mijn keel gegleden, niet een mager scharminkel, maar al een enigszins doorvoed beestje. Aan de staart van boven naar onder laten zakken en in de tussentijd het malse ding naar binnen zuigen. Het was zo druk aan de kraam dat een collega halverwege uit de rij moest en niets te eten kreeg, anders had hij zijn afspraak na de middag niet na kunnen komen. Dat is het nadeel van aan de kraam schoonmaken, iedereen staat te wachten en Rene had al extra personeel ingezet.


Pizza…

15 Comments

  1. Politiemensen vallen nu eenmaal boven en onder de wet. Zou je met ze willen ruilen en hun werk willen doen? Ikke niet. Maar els ik politie zou zijn, zou ik dit nooit doen. Daarom ben ik ws voor dat beroep ook niet geschikt.

  2. Fotografeer de volgende keer het nummerbord er ook even bij. Een collega-weblogger had iets dergelijks bij de hand en die heeft de gemeentepolitie ingelicht, als ik mij goed herinner is daar toen door de leiding werk van gemaakt.

  3. nee het zit niet mee met mijn vader. De operatie is wel goed gegaan, dat valt dan wel weer mee.

    Soms denkt de politie dat ze alles kunnen maken, echt asociaal is het eigenlijk. Lekker he die haring, wel pech voor je collega.

  4. 2 dingen vallen me op – een pizzeria op handige afstand, is het eten ook lekker daar? en zo te zien de straat is op een helling, ik moet echt een keer die kant op, dit platte landschap in Zuid Holland is af en toe zo saai.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: