A working day
A working day

A working day

Ik had als titel ook huisje, boompje, beestje kunnen zetten. Want zo voelde het een beetje. Door omstandigheden waren we een beetje achter geraakt met wat huishoudelijke taken. De tuin zag er niet uit en meer van dat soort dingen. Dat krijg je als er onverwacht gewerkt moet worden terwijl op dat tijdstip het huis aan de beurt was. Maar dat geeft ook niks. We zijn niet van die poetsers en niet alles hoeft spic en span te zijn. Gisteren was voor mij eerst de tuin aan de beurt. We hebben al jaren een kikker van beton in de tuin staan. Ooit gekregen van een goede vriend en dit kunstwerk had destijds een bijzondere plaats bij ons in de tuin. We hadden hem al een tijdje niet meer gezien, maar na de snoeibeurt van gisteren staat hij er weer in volle glorie. Het gaat niet om de vorm of de mooiigheid, maar achter het idee erachter. Daarom zijn wij aan het grijze beest gehecht.
Terwijl ik dit schrijf denk ik nog aan het heerlijke gerecht dat mijn vrouw gisteravond heeft gemaakt. Italiaans brood met feta geitenkaas, tomaten en kruiden uit eigen tuin uit de oven. Voor herhaling vatbaar, dat is zeker. Bij het schrijven loopt me alweer het water in de mond. Op de foto, de kikker, uiteraard(click picture) onze grijze kikker

15 Comments

  1. Wat klinkt, in dit geval leest dit anders. Meestal heb je het over Antoinette, nu met de verplichte huishoudelijke taken is het opeens “mijn vrouw” Toeval? Niet verkeerd bedoeld hoor, maar het viel mij zo op.

  2. Ik vind het altijd erg mooi dat de boel wat aangetast raakt, door het weer en door wildgroei.
    En zo nu en dan even de boel opknappen, en het is weer helemaal fris en nieuw!

    Dat vind ik mooier dan continue strak onderhoud.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.