Gesloopt
Gesloopt

Gesloopt

Ze zeggen wel eens dat ’s morgens moet beginnen waar je de andere dan mee gestopt bent. Dat heb ik gisteren gedaan dus. Lekker nog een paar uur in de tuin gewerkt. Tenminste, dat was de bedoeling. Snoeien van de struiken, uitgraven van wortels, slopen van de overtollige klimop. Alleen als je de hele dag gewend bent om achter je computer te zitten om zo de kost te verdienen valt dat allemaal niet mee. De spieren willen niet meer zo, je krijgt pijn in je knoken, en op het laatst bleven mijn vingers verkrampt om de steel van de schop zitten. Gelukkig zat het bijna erop en werd ik gered door de regen. Het resultaat mag er volgens A. zijn. En als die tevreden is, waarom zou ik dat dan tegenspreken. De tuin lijkt meteen weer een stuk dieper. Toch maar beter bijhouden geloof ik. Dat levert uiteindelijk het minste werk op.(click picture) onze tuin

22 Comments

  1. “Bijhouden” is het minst uitgevoerde goede voornemen aller tijden en staat zelfs nog boven “stoppen met roken” als minst uitgevoerde goede voornemen…;-) Maar he ziet er idd. knap uit!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.