Geen vrij – wel blij
Geen vrij – wel blij

Geen vrij – wel blij

Mijn collega Frank zit inmiddels alweer een week in Bali, en daar waar ik ene keer in de week een kleine pauze heb, moet ik vandaag zelf een logje vullen. En soms vliegt dat er gewoon uit, en soms ook niet. Het is wel even wennen. Gisteren heb ik een hele vragenlijst op de bus gedaan voor een nieuw project van Parkstad Limburg. Een samenwerkingsverband van diverse gemeenten in de oostelijke mijnstreek. Die hebben onderzocht dat mijn woning in aanmerking komt voor aanvullende gevelmaatregelen in verband met geluidsoverlast. Nu heb ik in de loop van de jaren keurig alle kozijnen vervangen en daar meteen dubbel glas in laten plaatsen Maar er is nog een gedeelte waar dat niet gebeurd is. En de kans bestaat dat het dubbel glas vervangen wordt door geluidwerend glas. En als men dat wil vergoeden, nee zelfs gewoon vervangen, wie ben ik dan om daar nee tegen te zeggen. Ik kan er ook niets aan doen dat ik door allerlei gemeentelijke plannen aan de drukste straat van Hoensbroek woon. Ik woon direct aan de straat en heb geen voortuin, ook de overburen niet, dus het geluid kan niet weg. Tegen de avond staat er zelfs file. Alle beetjes helpen, dus laat maar komen die aannemer.


Gemeente niet blij…

17 Comments

  1. Kijk daar moet je natuurlijk gebruik van maken, die subsidies zijn er niet voor niets! Wel moet je alles goed monitoren en goed de afspraken op een rijtje hebben maar dat is jou wel toevertrouwd. Succes!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.