Het was mooi
Het was mooi

Het was mooi

Gisteren was het mooi, heel mooi. En bijzonder goed vliegweer. Dus even lekker buiten geweest gisterenavond. Helaas zelf niet gevlogen. Op het veld kwam ik erachter dat de stroomregelaar van mijn brushless elektromotor piekedewei op was. Helemaal naar de klitsen. Maar goed dat ik nog een vervangende regelaar heb, want dertig piek kan ik even niet zomaar missen. Vandaag moet ik op ouwe lullen keuring zoals ze dat hier plachten te noemen. Doorsmeren en olie verversen. Hartfilmpje, bloed aftappen, hoortest, ogentest, hele vragenlijsten invullen en wie weet wat me nog allemaal te wachten staat. Uit mezelf zou ik niet gaan, maar als de baas daar prijs op stelt wil ik me af en toe wel eens laten keuren. Stempel op de kont en klaar toch. Als ik zie wat er allemaal om me heen, en ook in blogland gebeurd, lijkt het me niet eens zo’n slecht plan van de baas. En ik zie er niet eens tegenop, nee hoor…


Koeterwaals…

17 Comments

 1. Man, wees die baas dankbaar. In mijn tijd – waar is-t-ie trouwens gebleven – kende ik dit fenomeen niet. En hou hem maar helemaal in ere met die 5000 euro die hij je in het vooruitzicht heeft gesteld.

 2. Het ligt er maar aan wat een werkgever beoogt met zo,n medisch onderzoek. Als oud kaderlid van een vereniging van werknemers, vakbond geheten in de volksmond, en een langdurig lidmaatschap van een Ondernemingsraad heb ik zo mijn bedenkingen naar dit soort op het oog gezien goede dingen. Alhoewel de wet op die medische keuringen ( http://www.st-ab.nl/wetten/0672_Wet_op_de_medische_keuringen.htm ) heel duidelijk is over de regels weten veel werkgevers er toch iets mee te doen dat niet strookt met datgene wat die wet zegt.

  Als je benieuwd bent naar een momentopname van je medische gezondheids toestand kun je dit ook aan je huisarts vragen. Verzoek in ieder geval nu aan de arts die het onderzoek in opdracht van je werkgever verricht het raport op tesamen met dat wat hij uiteindelijk aan je werkgever heeft verstrekt.

 3. Gisteren was het zeker een mooie dag, die hebben we maar mooi weer te pakken.
  Vandaag is het alweer anders.
  Die bazen hebben soms toch nog wel eens goede ideeen.
  Af en toe eens door de molen of het allemaal nog goed gaat, is niet verkeerd, toch!!
  Succes he en haal maar lekker dat stempeltje.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.