Vakantietip

Vakantietip

APK – Volgens de dokter is vis gezond als die met maatjes gegeten wordt

Voor de echte “die hards” onder u, die zeker en vast hun PC mee op vakantie willen nemen heb ik nog wel een leuke tip. Als je op het strand zit, in de buurt van een hot spot, is het meestal veel te licht om op je scherm te kunnen kijken. Speciaal voor deze doelgroep is er nu een laptop tent gemaakt. Vraag me niet wat die kost, of waar je hem krijgt, dat vertel ik u niet. Als u zo’n tent wil hebben weet u hem wel uit te halen. Gewoon zoeken op: Think Tank Pixel Sunscreen V2.0 en u ziet hem bij amazon.com staan voor 69 dollar. Opgevouwen stelt het twee keer niks voor. BTW: De APK voor mijn lijf is ook weer verlengd, geen herkeuring. Mechanisch was alles in een prima conditie, nu alleen nog even het bloedonderzoek afwachten. Overigens is zo’n onderzoek geheel vrijwillig en krijgt de baas daar van de individuele mederker niets te zien. Als je mee wil doen graag, en zo niet, ook niet erg. Het enige wat de baas te zien krijgt is hoeveel er wel en hoeveel er niet meedoen. Niet wie wel en wie niet.


tent voor lappie…

15 Comments

  1. Zou een vissersparaplu niet ook voldoen? Ik heb dat probleem trouwens ook met mijn mobieltje, om het te lezen stop ik hem op zonnige momenten onder mijn hemd en kijk er van bovenaf in. De laptop is daar toch iets te groot voor.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: