Vakantietip

APK – Volgens de dokter is vis gezond als die met maatjes gegeten wordt

Voor de echte “die hards” onder u, die zeker en vast hun PC mee op vakantie willen nemen heb ik nog wel een leuke tip. Als je op het strand zit, in de buurt van een hot spot, is het meestal veel te licht om op je scherm te kunnen kijken. Speciaal voor deze doelgroep is er nu een laptop tent gemaakt. Vraag me niet wat die kost, of waar je hem krijgt, dat vertel ik u niet. Als u zo’n tent wil hebben weet u hem wel uit te halen. Gewoon zoeken op: Think Tank Pixel Sunscreen V2.0 en u ziet hem bij amazon.com staan voor 69 dollar. Opgevouwen stelt het twee keer niks voor. BTW: De APK voor mijn lijf is ook weer verlengd, geen herkeuring. Mechanisch was alles in een prima conditie, nu alleen nog even het bloedonderzoek afwachten. Overigens is zo’n onderzoek geheel vrijwillig en krijgt de baas daar van de individuele mederker niets te zien. Als je mee wil doen graag, en zo niet, ook niet erg. Het enige wat de baas te zien krijgt is hoeveel er wel en hoeveel er niet meedoen. Niet wie wel en wie niet.


tent voor lappie…

15 Comments

 1. Leuke tent, maar wij nemen altijd een huisje.

 2. hij ziet er wel leuk uit hoor die tent………….
  maar ik heb geen laptop dus niet nodig.

  fijn dat je keuring in orde was

 3. ja, das wel een leuk idee zo!
  Ik zou het thuis ook wel kunnen gebruiken, als ik buiten zit te laptopperen!

 4. Wat ze al niet verzinnen! Mijn lappie gaat ook mee op vakantie maar zonder tent!
  Fijn dat je weer goedgekeurd bent!
  groetjes en een fijn weekend!
  Elmar

 5. Wel leuk zeg. Er zijn wel altijd van die internetcafe’s te vinden, of je moet afgelegen zitten, dan is het wel handig.

 6. Wat ze al niet verzinnen…. Gelukkig ben ik niet zo computerverslaafd, mijn laptop blijft van de zomer lekker thuis 😉

 7. Zo lang ik geen laptop heb, kan ik prima zonder zo’n tentje.
  Mooi dat je weer door de keuring bent gekomen!

 8. Leuke tent, maar met een hotelkamer heb je die niet nodig… en een minilaptop is toch ook echt het maximale wat mee gaat hier hoor.

 9. zijn er ook special laptopcampers????

 10. Fijn dat je nog helemaal in orde bent 🙂
  Zo’n tent hoef ik ook niet, buiten geen pc voor mij.

 11. Die computer-verslaafden kunnen zich beter aanmelden bij de Jellinek kliniek om van hun pc/linux/ubuntu/mac verslaving af te komen in plaats van zo,n tentje.

 12. Ik neem niets mee 🙂 Mijn laptop ligt in Denemarken, en mijn desktop blijft thuis

 13. Zou een vissersparaplu niet ook voldoen? Ik heb dat probleem trouwens ook met mijn mobieltje, om het te lezen stop ik hem op zonnige momenten onder mijn hemd en kijk er van bovenaf in. De laptop is daar toch iets te groot voor.

 14. Ze verzinnen toch ook steeds weer wat anders….
  Fijn dat ome dokter weer tevreden is..!!

 15. ik neem m altijd mee maar zo’n halve gare tent voor m opzetten, dach ut nie. M meenemen naar het strand trouwens ook niet 😉

Geef een reactie