Energie
Energie

Energie

Installeer niet zoveel plugins als mogelijk in WP, maar zoveel als noodzakelijk…

Ik ben een beetje de weg kwijtgeraakt in de Natuurkunde. Warmte = Energie. Maar waarom heb ik dan niet zoveel energie als het warm is. Eigenlijk zou je de warmte die nu energie geeft moeten gebruiken om huizen van binnen af te koelen. Of een koelbox die werkt op zonne-energie. U ziet, ik heb nog wel wat ideeen, maar die zijn voor later. Gisteravond ben ik bezig geweest met hele andere dingen dan zelf bloggen. Een uitdaging, het weer werkzaam maken van een andere blog. En uiteindelijk is me dat gelukt. Daarom een nieuwe Oneliner hierboven.


Warm, warmer warmst, heet, heter, heetst…

14 Comments

 1. Ik krijg van warmte zeker energie, dat merk ik vooral in het voorjaar. Nu is er zoveel warmte, dat het weer energie kost om het lichaam op temperatuur te houden. denk ik.

  Maar avonds is het wel lekker, lekker buiten zitten.

 2. Marijke

  Eigenlijk krijg je wel meer energie van warmte, maar omdat wij denken dat we alles in het zelfde tempo moeten blijven doen merk je er niets van. Gewoon rustig aan, genieten van het mooie weer en dan komt die energie vanzelf.

 3. De koelkast-op-zonne-energie wordt al jaren gebruikt door ondermeer Artsen zonder Grenzen.
  Een vriend van me kreeg het voor elkaar dat zijn printer automatisch een velletje papier uitspoog elke keer wanneer hij Photoshop opstartte. Errug knap vond ik dat. Even een paar services uitgeschakeld en zowel de printer alsook Photoshop opnieuw geenstalleerd en de vriendendienst was weer gedaan.

 4. Ja Me, je hebt het wel weer voor elkaar gekregen. Echt helemaal tegek natuurlijk van jou want het doet het weer helemaal goed. Ik wil je hierbij daarom hartelijk bedanken! en voor vanavond hoop ik dat je een koele relaxte avond hebt! De plugins doen het nu ook weer allemaal zie ik en ik zal er voortaan zo min mogelijk laten staan, net als de themes.

 5. Ik herken het. Kom je op visite bij familie of vrienden….. “Ik heb een probleem met mijn pc, kun je er even naar kijken…….” Meestal is het iets onbenulligs en snel weer opgelost.

 6. Men, ik weet niet eens (of nog steeds niet) wat plug ins zijn…Wel weet ik dat er projecten zijn in de woningbouw dat zomerse warmte ondergronds wordt opgeslagen om ‘swinters de huizen weer te verwarmen…Dat dan weer wel;-)

 7. Mooi dat je dat weblog weer aan de praat hebt weten te krijgen, want er is niets vervelender dan een haperend of niet werkend blog.
  Ik vind dat warme weer wel lekker, maar ik schakel wel noodgedwongen even een paar tandjes terug.

 8. Men moet de bouw van woningen maar eens gaan aanpassen en er voor zorgen dat ze niet alleen op kou geesoleerd worden maar ook op warmte. Dat zal echt een hele hoop energie besparen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.