Jupiler

Af en toe moet je ook eens onder de motorkap van je eigen blog kijken. Dit dan om te voorkomen dat ik zelf slachtoffer wordt van wat ik anderen altijd aanraad. Wat me daarbij opviel was, dat in de eerste 10 zoektermen naar mijn blog, vier maal gezocht werd naar Jupiler. Het bier wordt gebrouwen door brouwerij Piedbeuf in het plaatsje Jupille-sur-Meuse, een deelgemeente van Luik. Het complex ligt aan beide zijden van de spoorlijn Maastricht-Luik. Dit even ter info, dan komen de mensen die daar wat van willen weten in ieder geval niet voor niets hier.
Maar goed, dat je dat bier drinkt met dit warme weer is tot daaraan toe, maar dat je dat op internet wil vinden vind ik vreemd. Of zou dat helpen om de dorst te lessen, zoals zoeken naar een airco en het dan koud krijgen. Als experiment heb ik dat meteen gedaan. Ik kan u echter verzekeren, het help niet. Doe me dan toch maar een kratje in real life…


Cool…

10 Comments

 1. Ik denk dat mensen vooral zoeken om er wat meer informatie over te winnen, en dat zal het hele jaar door wel gebeuren!

 2. ach en wee, ik verkeer inmiddels bijna geheel in vloeibare vorm achter mijn pc
  Ik moet zeggen dat deze frisse aanblik van deze jupiler me wel wat doet…
  drup, lek, spetter…

 3. Nee, dat schiet niet op ter verfrissing, je krijgt alleen maar dorst van zo’n plaatje.
  Gelukkig heb ik een aantal tintelend frisse flesjes Fries bier van “Us heit” in de koelkast staan. 🙂

 4. Het schijnt toch zo te werken. Je ziet het en je krijgt gelijk dorst:)..geef mij maar Hertog Jan!

 5. Bij mij zoeken ze naar ‘paardenbrokken’. Ik vraag me ook al tijden af wat ze daar in hemelsnaam mee willen.

 6. Een lekker koud roseetje graag 🙂

 7. Dat is nu een zoekterm die je mij niet zult zien gebruiken… ik drink helemaal geen alcohol

 8. Hier alleen bier in huis voor visite. Ik drink het niet 😉

 9. Het ziet er wel lekker ijskoud uit, en ook zo vakantieachtig. Jupiler associeer ik altijd met Belgie en daar woon ik niet. Als ik daar kom en ik zie die uithangborden dan ben ik vrij

 10. Ja, denk ook dat je het beter in huis kunt hebben. Dat zal beter tegen de dorst helpen, dan kijken op internet.

Geef een reactie