Jupiler
Jupiler

Jupiler

Af en toe moet je ook eens onder de motorkap van je eigen blog kijken. Dit dan om te voorkomen dat ik zelf slachtoffer wordt van wat ik anderen altijd aanraad. Wat me daarbij opviel was, dat in de eerste 10 zoektermen naar mijn blog, vier maal gezocht werd naar Jupiler. Het bier wordt gebrouwen door brouwerij Piedbeuf in het plaatsje Jupille-sur-Meuse, een deelgemeente van Luik. Het complex ligt aan beide zijden van de spoorlijn Maastricht-Luik. Dit even ter info, dan komen de mensen die daar wat van willen weten in ieder geval niet voor niets hier.
Maar goed, dat je dat bier drinkt met dit warme weer is tot daaraan toe, maar dat je dat op internet wil vinden vind ik vreemd. Of zou dat helpen om de dorst te lessen, zoals zoeken naar een airco en het dan koud krijgen. Als experiment heb ik dat meteen gedaan. Ik kan u echter verzekeren, het help niet. Doe me dan toch maar een kratje in real life…


Cool…

10 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.