Opvouwbaar
Opvouwbaar

Opvouwbaar


Tent…

Bij de Aldi was vandaag reclame, voor een opvouwbare tent

e 100% polyester doek
e op te zetten in 2 sec.
e 2 slaapplaatsen
e gewicht ca. 2 kg
e handig meeneemformaat: e 80 x 3 cm
e afmeting: 245 x 145 x 110 cm

Mijn collega Joe bezoekt wel eens een popconcert of gaat een weekendje naar Pinkpop, Werchter of hoe die dingen ook mogen heten en dacht dat deze aanbieding heel geschikt was, zo opgezet. En om dat te demonstreren heb ik, daar zijn collega’s voor, de tent even in ons kantoor opgezet. Binnen twee seconden, en dat klopt helemaal. Zo heeft de tent tot tegen de avond ook in ons kantoor gestaan. Het weer afbreken zou eenvoudig zijn. Eerst alleen, maar, zodra je ook maar iets loslaat staat de tent weer kompleet overeind. We zijn met vier man drie kwartier gierend bezig geweest om de tent weer zo opgevouwen te krijgen dat hij weer in de zak paste. Nog erger dan de strandstoelen van vroeger. En voor minder dan dertig euro hebben we ons allemaal kostelijk geamuseerd.


(click picture) Joe’s tent…

20 reacties

  1. joost

    ik heb hem zelf ook en als je voor 1x wel de beschrijfing lees dan heb je hem binnen minuut ook weer in elkaar en dat gaat alleen nog maar beter als je het vaker doet geen problemen voor mij in ieder geval

  2. Ik ken geen andere tenten dan opvouwbare …
    Bij de meeste tenten gaat het afbreken en inpakken sneller dan het opzetten. Ik kan me er wel iets bij voorstellen, dat dat laatste voor de nodige hilariteit heeft gezorgd op kantoor.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.