Opvouwbaar


Tent…

Bij de Aldi was vandaag reclame, voor een opvouwbare tent

e 100% polyester doek
e op te zetten in 2 sec.
e 2 slaapplaatsen
e gewicht ca. 2 kg
e handig meeneemformaat: e 80 x 3 cm
e afmeting: 245 x 145 x 110 cm

Mijn collega Joe bezoekt wel eens een popconcert of gaat een weekendje naar Pinkpop, Werchter of hoe die dingen ook mogen heten en dacht dat deze aanbieding heel geschikt was, zo opgezet. En om dat te demonstreren heb ik, daar zijn collega’s voor, de tent even in ons kantoor opgezet. Binnen twee seconden, en dat klopt helemaal. Zo heeft de tent tot tegen de avond ook in ons kantoor gestaan. Het weer afbreken zou eenvoudig zijn. Eerst alleen, maar, zodra je ook maar iets loslaat staat de tent weer kompleet overeind. We zijn met vier man drie kwartier gierend bezig geweest om de tent weer zo opgevouwen te krijgen dat hij weer in de zak paste. Nog erger dan de strandstoelen van vroeger. En voor minder dan dertig euro hebben we ons allemaal kostelijk geamuseerd.


(click picture) Joe’s tent…

20 Comments

 1. ik heb hem zelf ook en als je voor 1x wel de beschrijfing lees dan heb je hem binnen minuut ook weer in elkaar en dat gaat alleen nog maar beter als je het vaker doet geen problemen voor mij in ieder geval

 2. Dat wordt wat tijdens de volgende logeerpartij, kan heel de camping een uurtje plezier beleven 😀

 3. Je moet het gewoon even onder de knie hebben, zoals altijd met dat soort dingen.
  En dan is het reuze makkelijk en snel allemaal.

 4. He ja die zag ik in de folder! Leuk dat jullie er zoveel sjpass mee hadden 😀

 5. en stel je eens voor als het geregend heeft… dan krijg je zo’n ‘floep’-tent helemaal niet meer ingevouwen 😉

 6. Wij hebben ongeveer het zelfde met de party tent in de tuin op werk. Overigens heeft niemand het nog in elkaar kunnen vouwen dus staat het nog in de tuin 😉

 7. Ik ken geen andere tenten dan opvouwbare …
  Bij de meeste tenten gaat het afbreken en inpakken sneller dan het opzetten. Ik kan me er wel iets bij voorstellen, dat dat laatste voor de nodige hilariteit heeft gezorgd op kantoor.

 8. Haha! Ik vroeg mij ook al af hoe dat weer in de zak te krijgen. Nu weet ik het, niet dus. Geinig.

 9. Likt me t type tent dat er bij een windvlaag als een leeglopend ballonnetje vandoor gaat.

 10. Het is en blijft een vreemde winkel, die Aldi, het is echt geen supermarkt meer zo…

 11. Hij heet toch ook Quick Up. Over Quick Down wordt niet gepraat …

 12. hihihi, geweldig! Ja dat vertellen ze er niet bij natuurlijk 😀

 13. haha, wat zullen jullie je idd kostelijk hebben geamuseerd 🙂

 14. Dat is dus een tent voor eenmalig gebruik…een wegwerptent?
  Maar wel veel lol!!

 15. Het is een tent, maar ik zou zo,n ding nooit kopen. Ik ga voor echte kwaliteit. Zelf heb ik altijd tenten van Carl Denig gehad.

 16. Ze staan idd in no-time…

 17. Oja, ik ken dit soort tenten. Heel handig bij het snel wegwerp/opzetten, maar om dat ding weer klein te krijgen……….! Kan me voorstellen dat je helemaal dubbel ligt met zijn allen!

 18. Een NIET opvouwbare tent, is dat niet een sleurhut?

 19. Dat was dus een vrolijke boel voor geen geld. Maar zijn jullie nu ook wijzer geworden hoe het wel moet?

 20. Heerlijke lol, en het kost nog geen drol….

Geef een reactie