Een weekje vakantie

Yes, vandaag is mijn eerste vakantiedag, en als alles meezit werk ik vandaag. Een klein project thuis waar je het hoofd koel bij moet houden. En dat proberen we dan ook. Als het lukt zitten we er in het vervolg koel bij, of warm in de winter. Maar goed, als je maar een week hebt moet je er van genieten. Voor mij mag het overigens wel even gaan regenen, de Hortensia’s in de tuin schreeuwen om water. En ik verzeker u, ramen en deuren gaan hier dicht, het is niet om aan te horen. Hydrangea’s vind ik overigens een mooiere naam voor deze prachtige struiken. Daar zit dat Hydra van water al in. Op de foto deze plant een week of twee terug na een forse regenbui.


(click picture) Mijn hortensia’s…

13 Comments

 1. Het ziet er prachtig uit. Op mijn landgoed staan ze ook. Maar dan in de kleur paars.

 2. heel veel genoegen met je warmte/koude project. Laat me raden, iets van een airco? Het lijkt dit jaar een goed Hortensiajaar te zijn. Ze bloeien overal en dit jaar bij mij prachtig blauw. Ik heb ze gesproeid, maar ik moet ze nu los laten en maar zien hoe ze zich gaan redden.

 3. fantastisch gewoon

 4. Hier nog steeds geen regen gehad.
  Fijne vakantie

 5. Haha ik geloof je meteen. Zo ja, prachtig zeg die plant met die mooie moeilijke naam, en apart ook! Tof dat je vakantie hebt.

 6. Altijd lekker, even vrij, dan kan je even op adem komen.
  Het enige voordeel van een regenbui is dat de natuur er weer lekker fris van wordt.

 7. Gelukkig zijn de extreme temperaturen en benauwdheid eerst weer even voorbij, zodat je niet alleen hoeft zitten puffen en blazen in je vakantie. Geniet ervan!

 8. Een mooie blauwe nog wel, hier worden ze allemaal roze.

 9. Een heel prettige vakantie toegewenst.

 10. Dan vraag ik me toch af wat je precies gaat doen. 😀

 11. Geniet van je vrije week, gelukkig wordt het niet zo warm meer.
  En kun jij je klus goed uitvoeren.
  Ja, mooi zijn ze de hortensia’s

 12. Zie je wel! Zonneschijn is niet alleen maar goed ende prettig. Geen Yin zonder Yang en zo…Geniet van je vrije week!

 13. Nou, dan bof je toch even goed dat de temperatuur de komende week weer naar normale hoogten gaat. Zit je mooi gebakken tijdens jouw vakantie.

Geef een reactie