Een weekje vakantie
Een weekje vakantie

Een weekje vakantie

Yes, vandaag is mijn eerste vakantiedag, en als alles meezit werk ik vandaag. Een klein project thuis waar je het hoofd koel bij moet houden. En dat proberen we dan ook. Als het lukt zitten we er in het vervolg koel bij, of warm in de winter. Maar goed, als je maar een week hebt moet je er van genieten. Voor mij mag het overigens wel even gaan regenen, de Hortensia’s in de tuin schreeuwen om water. En ik verzeker u, ramen en deuren gaan hier dicht, het is niet om aan te horen. Hydrangea’s vind ik overigens een mooiere naam voor deze prachtige struiken. Daar zit dat Hydra van water al in. Op de foto deze plant een week of twee terug na een forse regenbui.


(click picture) Mijn hortensia’s…

13 reacties

  1. heel veel genoegen met je warmte/koude project. Laat me raden, iets van een airco? Het lijkt dit jaar een goed Hortensiajaar te zijn. Ze bloeien overal en dit jaar bij mij prachtig blauw. Ik heb ze gesproeid, maar ik moet ze nu los laten en maar zien hoe ze zich gaan redden.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.