Cool… een dag uit het leven van een klusser.
Cool… een dag uit het leven van een klusser.

Cool… een dag uit het leven van een klusser.

Het project waar ik het gister over had is toch een beetje uit de hand gelopen. We hadden op de valreep vrijdag een vaste airco gekocht voor in de kamer, maar die moest wel nog even gemonteerd worden.e Zo’n ding bestaat uit een buiten- en een binnenunit en die worden met behulp van wat koperen leidigen op elkaar aangesloten. Fluitje van een cent toch…
Nee dus. Na twee minuten boren was de volgeladen accu van mijn boor/schroefmachine leeg. De reserve accu, ook vol, deed het ietsjes langer, maar gaf ook de geest. Dan maar terug in de tijd en elektriek gebruiken. Toen ik met de zevengatenboor een gat in het hout wilde boren bleek deze niet diep genoeg te gaan. Geen gat dus. Resultaat was een tochtje naar de Gamma. Met een nieuwe boor ging het een stuk beter, maar al snel bleek dat de route die ik had uitgedacht voor de leidingen, absoluut niet kon, Er zat een verborgen stuk kozijn in de weg. Oke, andere route, nieuwe gaten en dat was oke. Leidingen erdoor een aansluiten maar, alleen voor dat aansluiten had ik twee steeksleutels nodig. een maatje 24 en 27 tezamen te gebruiken, maar helaas was 22 het grootste wat ik had. Ja hoor, weer terug naar de Gamma, aan de steeksleutel 24 zit, aan de andere kant maatje 27. helaas heb ik er hier nu dus twee van, wel met twee euro korting van de kluskaart. Oh ja, ook de bijgeleverde slang was tekort, mijn idee om een stuk van mijn tuinslang te gebruiken viel ook in het water, het paste gewoon niet. Werken doet het, afwerken moet nog. Al met al heb ik me behoorlijk verkeken op die klus en zit er nog wel het een en ander aan werk voordat alles er netjes uit ziet.


Cool…

15 Comments

  1. Wat een geprul om steeds opnieuw iets anders te moeten halen, dan duurt de klus wel erg lang lijkt me. 🙂
    Maar goed… blijkbaar hangt ie! Geniet maar van dat koele luchtje! P.S. Vergeet de afwerking niet, dat vergeten sommige mensen wel eens… 🙂

  2. Men, zo gingen altijd onze klussen ook. Daar we beiden niet erg handig zijn doen we niets meer zonder onze vaste klusser. Ons humeur en huwlijk zijn gered ;-)Ook een manier om het aangenaam in huis te houden …

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.