Vast en zeker
Vast en zeker

Vast en zeker

Stel je een voor dat je net naar de WC bent geweest en dat daarna de deur niet meer open gaat. Maar dan ook echt niet open. Je probeert van alles, maar je komt er gewoon niet uit, wat je ook doet. Zo hoorde ik in de avond een hoop gedreun onder in de gang en ben ik maar eens gaan kijken wat er aan de hand was. Je raad het al, A. zat op het toilet opgesloten. De dagschoot waarmee je normaal de deur mee opent was afgebroken en kon op geen enkele wijze meer verplaatst worden. Zelfs het losmaken van de klink(en) leverde niets op, de schoot zat vast en bleef vast zitten en was op geen enkele manier in beweging te krijgen. Resultaat is dat ik weer een leuke job voor de vakantie heb want ik heb met een breekijzer de deur moeten openbreken. Aan de andere kant wat gebeurt er als zoiets gebeurt en je bent alleen. Je zou voor de zekerheid een mobieltje moeten meenemen, of de deur niet dicht moeten doen als je alleen bent.


vast…

18 reacties

  1. Hier gaat de deur wel dicht maar nooit op slot hoewel dat wel kan. Wat is het ergste dat je kan gebeuren: dat een gast per abuis ontdekt dat jij ook wel eens moet plassen of poepen? Een heel grote verrassing zal dat toch niet mogen zijn.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.