Wie O Wie
Wie O Wie

Wie O Wie

Wie o Wie heeft er met mijn site geknoeid… Uiteraard was ik dat zelf, en wie zijn kont verbrand moet op de blaren zitten. Dacht ik even snel een upgrade van mijn site te doen was ik vergeten dat ik er toch wel enige aanpassingen in gedaan had voor het theme en dat die aanpassingen niet werken in het nieuwe theme. Soms is upgraden niet de juiste oplossing en kun je beter zelf wat sleutelen aan de code. Als het goed is werkt weer alles en heeft niemand iets gezien. En voor degenen die met Athualpa als theme werken, effe wachtee met een update, er zijn wat serious problems mee, ik heb nog behoorlijk moeten stoeien met PHP om alles weer aan de gang te krijgen. En dat terwijl ik me bezig aan houden ben met vakantie vieren. Zo hebben we gisteren de enige echte Bossche Bol aan onze neus voorbij zien trekken. Dat hebben we overigens later in Den Bosch weer goedgemaakt met een heerlijke lunch bij Roels, in de Korte Putstraat (en ook gelet op de goede vetten…). De terugreis was minder, file en wateroverlast, in veel meer dan in mindere mate. De foto is overigens geen eigen werk en enigzins gedateerd..


Yammie…

14 Comments

  1. Heb je geen back-up van je theme staan? Ik heb er een op mijn domein zelf staan voor het geval dat(die vervang ik zodra ik grote veranderingen aan breng). Een op mijn pc, en de gene waar ik mee werk in Xampp.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.