Naar Frankrijk

Vandaag gaan we met twee auto’s op weg naar het zuiden van Frankrijk, of moet ik het westen zeggen. Het doel is Chetelaillon-Plage in de Charente-Maritime. Een beetje googlelen en u weet mij te vinden. Er is helaas een nadeel, mijn dochter blijft en ik moet morgen weer terug. We hebben een hotelletje in Rochefort waar we overnachten en morgen laat ben ik weer terug. Bijna 200000000 cm op en neer, en dan kijk ik niet op een paar centimeter meer of minder. Mocht u denken ik mis Me! op mijn blog, nu weet u waarom. Voor mezelf, een goede reis en kom heel terug. Dat laatste vooral voor mijn collega’s. Die vacature als ik het niet haal gun ik ze niet. Mijn zoon blijft thuis en past op de katten, of de katten op hem…

13 Comments

 1. Heey, ik ga ook binnenkort die kant op….misschien zien we elkaar nog als we langs elkaar rijden opweg… of naar toe… (ik hang in de buurt van Montpellier) Met de nadruk op HANG!!
  Jammer dat je zo snel terug moet!!

 2. Ik zou het maar gewoon het westen noemen …
  Maar even zo goed een goede reis en een behouden thuiskomst gewenst!

 3. Wat lief dat jij alle spullen gaat brengen!

 4. Nou, goede reis en tot snel dan maar weer he…

 5. De Tour de France in twee dagen? Ik wens jullie een behouden thuiskomst.

 6. Goeie trip zou ik zeggen. Dat nadeel valt in het niet als je straks zelf op vakantie gaat 😉
  En weet dat niet elke vader dit zou doen. Je dochter boft ds maar

 7. Laat die vacatures idd maar zitten totdat we, op onze afdeling, over een aantal jaren, vrijwel allemaal tegelijk met pensioen gaan (een paar jaar verschil tussen de eerste en de laatste). Overigens “Me! van bVision” wordt als collega erg gewaardeerd. Dat mag ook wel eens gezegd worden. Goede Reis!

 8. Goede rit he en ja kom veilig terug.
  Ik trek er ook een weekje op uit, tot volgende week.
  Have fun!!

 9. Ik snap alleen wat de reden is helemaal naar daar te rijden en dan meteen weer terug.

 10. Is dit niet wat te ambitieus voor een weekendtrip?

Geef een reactie