Naar Frankrijk
Naar Frankrijk

Naar Frankrijk

Vandaag gaan we met twee auto’s op weg naar het zuiden van Frankrijk, of moet ik het westen zeggen. Het doel is Chetelaillon-Plage in de Charente-Maritime. Een beetje googlelen en u weet mij te vinden. Er is helaas een nadeel, mijn dochter blijft en ik moet morgen weer terug. We hebben een hotelletje in Rochefort waar we overnachten en morgen laat ben ik weer terug. Bijna 200000000 cm op en neer, en dan kijk ik niet op een paar centimeter meer of minder. Mocht u denken ik mis Me! op mijn blog, nu weet u waarom. Voor mezelf, een goede reis en kom heel terug. Dat laatste vooral voor mijn collega’s. Die vacature als ik het niet haal gun ik ze niet. Mijn zoon blijft thuis en past op de katten, of de katten op hem…

13 Comments

  1. Heey, ik ga ook binnenkort die kant op….misschien zien we elkaar nog als we langs elkaar rijden opweg… of naar toe… (ik hang in de buurt van Montpellier) Met de nadruk op HANG!!
    Jammer dat je zo snel terug moet!!

  2. Laat die vacatures idd maar zitten totdat we, op onze afdeling, over een aantal jaren, vrijwel allemaal tegelijk met pensioen gaan (een paar jaar verschil tussen de eerste en de laatste). Overigens “Me! van bVision” wordt als collega erg gewaardeerd. Dat mag ook wel eens gezegd worden. Goede Reis!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.