Terug uit Frankrijk

Als u dit leest ben ik waarschijnlijk op weg van Frankrijk naar huis. En u begrijpt dat ik onderweg niet achter mijn PC zit om iedereen te bezoeken en om logjes te schrijven. Dat komt morgen dan wel weer…

10 Comments

  1. Poeh… je moet het er maar voor over hebben. Zo’n afstand afleggen in 2 dagen tijd. Hopelijk kom je weer veilig thuis aan!

  2. Jouw dochter heeft een lieve vader.

  3. Hoop dat je het zeer naar de zin hebt gehad

  4. Als ik het goed begrijp zit je de rest van de avond lekker in bad om het stof van de lange reis van je af te spoelen …

  5. Je bent maar onderweg en onderweg, op weg naar daar en dan weer naar huis, het is me wat!

  6. Ah, je hebt de kat van Ome Willem maar thuis gelaten.

  7. Waar is dat heen en weer gescheur eigenlijk goed voor? Dat kan tegenwoordig toch allemaal virtueel?

  8. Goeie reis dan maar…

  9. Achter je pc zitten terwijl je een auto bestuurt is binnenkort wel mogelijk hoor. Afgelopen week zag ik al een boer, rijdend over het land met z,n tractor het land bewerkend, achter de pc zijn werk doen.

  10. Eigenlijk hoef je dat toch helemaal niet te zeggen!?

Geef een reactie