Vliegen als hobby

Soms moet je van de gelegenheid gebruik maken om als het eigenlijk niet kan toch te gaan vliegen omdat het gewoon mooi weer is. En gisteren in de avond was het heerlijk op het veld. Het eerste uur was voor de Jets, die met zo’n 400 km/h voorbij razen, maar die mogen na een bepaalde tijd niet meer vliegen, terwijl wij met onze elektro vliegtuigen gewoon door kunnen gaan. Hieronder een sfeerfoto van onze nieuwste aanwinst. Niet de techniek wint het hier, maar de sfeer. Met Photoshop had ik de foto mooi kunnen maken, maar dan is de sfeer weg. Zo’n avond is gewoon genieten, daar kan geen PC tegenop. Helaas moet het vliegtuig wat hierboven nog heerlijk vliegt, vanavond de hangaar in voor een kleine reparatie. Door een iets te enthousiaste worp bij de start, door de webmaster, brak een onderdeel af van de cabine.


10 Comments

 1. Ik zou toch zweren dat ik een vliegende schotel zag

 2. De sfeer is het voornaamste, en je kan zien wat het is.
  Er zijn altijd mooiere dingen dan computeren, maar het hoort er wel bij.
  Zo gaat er wat mij betreft niks boven wandelen met de hond.

 3. Er is niks mis met deze foto, het is een mooi sfeervol plaatje. Mooi dat de toppen van de bomen er nog net op staan, dat geeft een idee van de hoogte.
  Succes met het reparatiewerk.

 4. Dat klinkt als een avondje genieten. Mooi vastgelegd zo.

 5. Ik vind de naam Photoshop en het werkwoord dat daardoor onstaan is maar raar. Je koopt het programma welliswaar in een shop maar dat is dan ook het enige raakvlak. Vliegen doe ik helemaal niet. Dat laat ik over aan de tijd en al die vliegjes, vogels en meer van dat soort schepselen.

 6. Zo kun je al je hobby’s combineren. Vliegen, er foto’s van maken, dan Photoshoppen op de pc en er een blog van maken.

 7. Ik wist helemaal niet dat daar zelfs vliegschema’s voor waren, dus eerst de jets, en dan andere… wel logisch achteraf bedacht…

 8. Inderdaad een supermooie foto

 9. Photoshoppen moet je soms gewoon ook laten. En een Pc kan tegen heel veel dingen niet op vind ik 🙂 En dat is maar goed ook

 10. Ja, waarom zou je dan willen Photoshoppen? Als je een reportage van het vliegtuig wil maken wacht je op een moment met betere lichtomstandigheden. Ik denk dat ik de sfeer van gisterenavond, hier uit jouw foto, kan op maken. Goed vastgelegd dus!

Geef een reactie