Soms moet je van de gelegenheid gebruik maken om als het eigenlijk niet kan toch te gaan vliegen omdat het gewoon mooi weer is. En gisteren in de avond was het heerlijk op het veld. Het eerste uur was voor de Jets, die met zo’n 400 km/h voorbij razen, maar die mogen na een bepaalde tijd niet meer vliegen, terwijl wij met onze elektro vliegtuigen gewoon door kunnen gaan. Hieronder een sfeerfoto van onze nieuwste aanwinst. Niet de techniek wint het hier, maar de sfeer. Met Photoshop had ik de foto mooi kunnen maken, maar dan is de sfeer weg. Zo’n avond is gewoon genieten, daar kan geen PC tegenop. Helaas moet het vliegtuig wat hierboven nog heerlijk vliegt, vanavond de hangaar in voor een kleine reparatie. Door een iets te enthousiaste worp bij de start, door de webmaster, brak een onderdeel af van de cabine.


10 Comments

  1. Ik vind de naam Photoshop en het werkwoord dat daardoor onstaan is maar raar. Je koopt het programma welliswaar in een shop maar dat is dan ook het enige raakvlak. Vliegen doe ik helemaal niet. Dat laat ik over aan de tijd en al die vliegjes, vogels en meer van dat soort schepselen.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.