Standaard auto
Standaard auto

Standaard auto

vandaag ben ik weer eens in een filosofische bui. Dat ontstond door een gesprek dat ik gistermorgen had aan de koffieautomaat. Daar stond een klein doorzichtig flesje met een rode inhoud en het rook naar zuurtjes. Siroop, hoor ik u al denken, maar nee, het was afwasmiddel. Dat kleurtje is eigenlijk geheel overbodig voor de werking, en de geur zal er ook niet voor zorgen dat de vaat schoon wordt. En zo begint een gesprek. waarom niet gewoon kleur en geurloos. En na enige tijd gaat het bij mannen dan ook over auto’s, waarom niet alle auto’s hetzelfde maken, dat scheelt een heleboel garages in een stad, er is er dan hooguit ene. En als we die auto dan ook nog allemaal dezelfde kleur geven hebben we ook geen grote showroom nodig. En ieder land produceert gewoon zijn eigen auto’s. De Volkswagen heeft zijn kans gehad met de kever, dus die valt af. Laten we gewoon er naar streven om iedereen de onderstaande auto te geven. Ik heb zelfs de keur al voor u uitgezocht. En als u denkt die ken ik toch ergens van heeft u gelijk. Volgens mij is het een verfraaide SM. Ik ben benieuwd wie allemaal tegen dit voorstel zijn…


(click picture) Onze auto…

18 Comments

  1. ton

    @ Laurent: Ik heb nooit eerder een auto gehad, die zo prettig en comfortabel reed. Tijdens onze vakantie naar Italie een maand gelden overschreden we de 500.000 km. De motor werd bij 380.000 km gereviseerd. Zij rijdt als een zonnetje; urenlang in Duitsland 140-150 km p.u.

  2. @Ton: Ik zag gisteren nog een Citroen CX rijden, en die auto ziet er nog steeds hypermodern uit, ook al is het ontwerp vijfendertig jaar oud, niet te geloven. Hij ziet er nog steeds moderner uit dan veel moderne auto’s.

  3. Helemaal fout. Lijkt te veel op de GSA die ik heb gehad en die met gemak de allerberoerdste auto was die ooit door een onbekwame dronken Fransman met een blindoek voor in elkaar is gezet. Zo, dat lucht op.

  4. Met de kleur kan ik wel instemmen, maar een Franse auto? Ik ga toch voor Duitse degelijkheid. En inderdaad die overvolle parkeerplaats. Hoe vind je je bolide weer terug?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.