Zomaar een zaterdag
Zomaar een zaterdag

Zomaar een zaterdag

Zomaar een zaterdag waarop ik eigenlijk niets, en ook een heleboel heb gedaan. We hikken al jaren tegen een kleerkast in de slaapkamer aan die we als ideaal gekocht hadden, maar die qua indeling toch ook weer niet ideaal was. Maar met de tegenwoordig verkrijgbare accessoires moet dat toch beter kunnen, dachten we. Alleen, we hebben een op maat gemaakte kast, die dus net niet de maten heeft van een standaard kast.
Maar goed, niet getreurd, en toch maar wat onderdelen gekocht, zoals een (sokken en ondergoed) lade, een derde rail om kleding op te hangen, en een uitschuifbaar schoenenrek voor A.. En dat moet dan op maat erin worden gemaakt. De rail zit erin, de lade past n(i)et en het schoenenrek is strafwerk. Sakkerdju, allemaal losse onderdeeltjes die in elkaar gezet moeten worden en met boutjes worden vastgezet. En dat 32 maal, voor iedere schoen een. Maar ook die zit in elkaar en wordt vandaag in de kast vastgezet. Gelukkig is alles net 1.6 cm te smal en dat kan prima met wat latjes worden opgevuld. Alleen de lade was krap, na montage was er welgeteld geen ene millimeter speling meer met de deuren aan de voorkant. U ziet, we zijn lekker bezig in het weekend. En dan zijn we ook tussendoor wat nieuwe kleerhangers gaan halen bij Xenos, en een paar plantjes ergens anders, dit voor de prijs van een bloemetje en planten gaan veel langer mee.


Natuurlijk schoeisel

16 Comments

  1. Kasten opruimen is een terugkerende bezigheid en een nieuwe ordening van zaken kan heel veel invloed hebben hierop. Helemaal volgens Feng Shui. Goede actie dus. Leuke schoen 😉

  2. Oh… ik lees het al, typisch Zaterdag 😀

    Maar dan heb je nog goede resultaten geboekt! wij hebben weleens een zaterdagmiddag vele bouwmarkten afgestruind (ook vanwege afwijkende maten.. pfff..) en dan nog met lege handen thuis … *zucht*

  3. Vraag me al jaren af wat vrouwen moeten met zoveel schoenen. Vroeg het laatst aan de buurvrouw die uiteindelijk toegaf maar vier paar afwisselend te dragen en de rest (nog ruim 20 paar) in een opwelling te hebben gekocht. Hoe zit dat met jouw dame?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.