En verder met zomaar een zondag…
En verder met zomaar een zondag…

En verder met zomaar een zondag…

De klusjes die zaterdag waren blijven liggen heb ik dus maar op zondag uitgevoerd. De schoenen staan allemaal netjes op de plaats en de kleren hangen weer allemaal keurig in de kast. Je hebt van die weekenden als het weer niet al te best is dat dit soort klussen ideaal zijn. Niet teveel werk, maar wel zoveel dat je lekker bezig kunt blijven. En als het resultaat dan tot tevredenheid stemt is het een nuttig weekend geweest. En voor de rest probeer ik dit jaar eens zoveel als mogelijk van de tour de France te genieten. En na de etappe van gisteren zit ik er weer helemaal in.


Yellow toch

9 Comments

  1. Mooi dat de klus met de kast is geklaard.
    De Tour heeft gisteren eindelijk gebracht waar ik al twee weken op hoopte: actie!
    Ik kijk met plezier uit naar de volgende dagen. Het geel lijkt om de schouders van Contador te blijven, hoewel … ook hij kan een inzinking krijgen, dat is in Prijs-Nice wel gebleken. Voor de plaatsen 2 t/m 10 is alles nog mogelijk met drie zware bergetappes en een tijdrit voor de boeg. Het kan een mooie week worden.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.