Pandemie
Pandemie

Pandemie

Hoe zot kunnen we het maken als we werkgevers erop gaan attenderen dat ze een pandemieplan voor de Mexicaanse griep moeten gaan maken. Oke, dat er wat mensen ziek zouden kunnen worden snapt iedereen, dat het er wat meer kunnen worden kan ik me voorstellen. Maar een pandemieplan is naar mijn idee onzin. Ik denk dat we gewoon moeten roeien met de riemen die we hebben. En volgens mij is nog steeds iedereen vervangbaar. Ook al denken velen dat dat niet zo is.e In de vakantieperiode is ook de helft weg en hoor je niemand, nou ja bijna niemand, klagen. Ook dan gaat het werk gewoon door. Hasta La Vista !!!.


Pandemieplan

17 Comments

  1. Ik werk thuis voor mezelf…. dat scheelt… en als ik ziek ben… helaas geen inkomen! Dus ik werk meestal gewoon door, ook al ben ik ziek! Mogen ze dan ook AH niet meer in? De efteling? Dit is niet te voorkomen!

  2. Per minuut gaan er meer mensen dood van de honger dan per jaar aan de Mexicaanse Griep, de Q-koorts, falende Viagra-pillen en gewone griep bij elkaar. Dat valt dus nog wel mee. Bovendien zijn er dit jaar wederom meer Nederlanders op vliegvakantie dus de titel van Supertramp’s album is nog immer van toepassing:”Crisis? What crisis?”

  3. De regelgeving loopt sowieso de spuigaten uit in dit land. iso certificaten, doorgeslagen arbodiensten, fiscale regelgeving en wetten. Nog even je mag niets meer in dit land en wordt je van de wieg tot het graf gecontroleerd.

    Toch nog een fijne dag.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.