Allways Alldays
Allways Alldays

Allways Alldays


logo

Het had een mooie reclame slogan kunnen zijn in 1898, Allways Alldays. Maar echt, ik zou niet durven te liegen op mijn eigen log, Alldays was een automerk. In 1898 werd de eerste auto gemaakt door de firma Alldays and Onions, een engineering firma. Ik heb de tranen in mijn ogen als ik uw ongelovige gezichten zie, maar het was echt waar. Dat bewijzen de foto’s en u kunt het nalezen op de Engelse wiki, waar ook de onderstaande foto vandaan komt. Het waren geen spectaculaire auto’s die daar vandaan kwamen, maar de naam intrigeerde me.e Bij mij zitten deze auto’s in de categorie vergeten merken. Het merk heeft helaas de eerste wereld oorlog niet overleefd. De modellen waren wel leuk, maar een twee liter motor met 14 pk en een top van 65 km/uur schoot niet echt op. De onderste foto is aanklikbaar voor een groter exemplaar.


(click picture) Alldays and Onions

8 Comments

  1. ria

    ’t Is meer een koets. Er zitten wel heerlijke stoelen in zo te zien en bij die snelheid kan je nog een paraplu opzetten, dat was misschien ook weleens nodig šŸ˜‰

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.