Harry Potter and the half blood prince
Harry Potter and the half blood prince

Harry Potter and the half blood prince


Harry Potter

Gisteravond moest ik er toch aan geloven. A. wilde naar Harry Potter en zocht een metgezel om mee te gaan. Uiteraard heb ik me daarvoor aangeboden, mijn dochter zit nog steeds in Frankrijk en ik ben dan de enige bestuurder van ons luxe voertuig. En helaas, ondanks deze moderne tijd kan ik nog steeds niet toveren. Alhoewel ik best aardige dingen met mijn PC kan doen. Alle boeken heb ik gelezen, ik vind dat standaard kost om een beetje bij te blijven na de LOTR reeks, dus ik ben aardig op de hoogte van het reilen en zeilen van deze tovenaarsklas. En nee, geen recensie, daarvan ben ik er al genoeg tegengekomen bij mijn blogrondes. Af en toe denk ik wel eens dat ik de laatste ben die deze film gezien heeft. En ja, wij zijn geen kinderen, maar wel geweest….
Trouwens, het is geen straf om bij Foroxity in Geleen in de bioscoop te zitten. Erg luxe met veel plaats om je heen en je kunt er behoorlijk je benen strekken. Het enige is dat we vergeten waren om nootjes te kopen. Maar ach, dat maakt het alleen maar gezonder.


Harry Potter

15 reacties

  1. Nooit en ik meen het, nooit zal ik 1 boek van Harrie Snotter lezen, laat staan een film bekijken. Ik ben een fantasy-liefhebber maar Harrie kan me gestolen worden. Vraag me niet waarom, het is gewoon zo.
    Zolang jij het maar je zin gehad hebt, daar gaat het om 😀

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.