Het einde
Het einde

Het einde

De tour is afgelopen en ik heb het meeste gezien. Buiten de etappe van zaterdag die een onterechte winnaar had, vond ik het een prima tour. Met een terechte winnaar. De enige etappe die de Raboploeg won was ook nog een cadeautje van Contador… Maar goed, voorbij is voorbij. Gisteravond was het heerlijk weer, en u raad het al, naar buiten dus, met onze vliegtuigen om te genieten van een heerlijke zomeravond. Niet alleen het vliegen, maar ook de sociale contacten zijn erg belangrijk. Het beoefenen van een hobby is net zo belangrijk als het praten erover met mede hobbyisten. Wat wel opvalt is dat zodra wij gaan vliegen, het ook barst van de luchtbalonnen. Gisteren telden we er weer een stuk of acht in de lucht. Een enkeling gaat dan wel eens rakelings over de start en landingsbaan van ons heen. Maar dat mag de pret niet drukken. Als er geen Jets in de lucht zijn is er geen gevaar voor ze. Het lijkt vreemd, maar enkele leden van onze vereniging zijn ook piloot van beroep, van vrachtvliegtuig to heli… Dat wat ze in het echt niet mogen, doen ze bij ons met een model.(click picture) Luchtballon

11 Comments

  1. Ballonnen en vliegtuigen hebben hetzelfde weer nodig, vandaar. Ik vind het altijd mooi als ik ’s avonds de hond uitlaat en ik zie van die ballonen in de verte in de lucht. Ik weet niet waarom, maar ik word er blij van.

  2. Vooral de tweede week van de Tour vond ik erg saai. Tijdens de laatste week heb ik me over het algemeen prima vermaakt, maar het was jammer dat de echte strijd onderweg naar de top van de Mont Ventoux uitbleef. Net als in veel andere sporten zijn de belangen dusdanig groot geworden dat er teveel gerekend wordt, wat in feite ten koste gaat van de sport.

  3. Ik heb de tour ook 3 weken lang gevolgd (www.cj-weblog.nl), zal even afkicken zijn vrees ik. Het laten winnen en het maken van afspraken onderling tussen de renners vind ik ook wel vreemd.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.