Vrij
Vrij

Vrij

Nee, geen vakantie, gewoon een paar dagen vrij. Sowieso om even mijn dochter uit Frankrijk terug te halen, maar ook om dat een beetje in alle rust te doen. Vandaag uitrusten morgen naar Frankrijk en overmorgen weer terug. Je rijdt toch graag zeggen ze dan. En weet je, ze hebben nog gelijk ook. Afgelopen dinsdag was daar in ene een 10.000ste reactie op bVision.nl. Chantal van Chantaliaans was de gelukkige, of ongelukkige, naar behoefte invullen. Gestart op 1 december 2007 na een aantal jaren als V@nM@n door blogland te hebben gereden. Sinds het begin gesteund door mijn Collega Frank die een artikel op woensdag plaatst, maar voor de rest helemaal Me! from bVision. Net die ene dag niet geeft me een stukje extra vrijheid om dit te blijven doen en met veel plezier overigens.
Tevens heb ik gisteravond wat groot onderhoud op mijn blog doorgevoerd. Atahualpa Versie 3.4.2 staat daar nu op, gelukkig voor zover ik het kan beoordelen nu een stabiele versie waar ik weinig aan hoef te sleutelen. En vanavond eten we een lekkere zelfgemaakte Pizza, als traktatie op de uitslag van mijn Cholesterol onderzoek. Dat was wonderbaarlijk lager dan verwacht. Maar voorzichtig blijf ik toch.

update: soms zit het even tegen… Het wil niet zoals het moet, dus maar even een andere layout gestolen.


Nieuw: Smartje smijten

18 Comments

  1. Ik dacht al: kom even terug om mezelf te overtuigen of jouw template eigenlijk ook wel goed bruikbaar is voor mij, zie ik weer iets anders. Je lijkt mij wel 😉 Geen kameleon maar een Biemeleon hahahahaha. Succes verder ermee!

  2. Het onderhoudswerk is niet voorniets geweest, je weblog heeft een knappe nieuwe look gekregen.
    Goeie reis naar Frankrijk en terug. Ik benijd je niet, want overmorgen is zwarte zaterdag op de Franse wegen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.