Helaas peanut butter

Helaas peanut butter

Door wat onvolkomenheden en een stomme zet van mijzelf, zit u voorlopig even met deze lay-out opgescheept. Ik ben op weg naar de Atlantische Oceaan, en heb gisteren geen tijd gehad om alles weer recht te breien wat ik fout had gedaan. Nou ben ik nogal vergevingsgezind t.o.v. mezelf, dus u moet het er maar mee doen. Wellicht dat het er zondag weer anders uit ziet, dat weet ik nog niet. Voorlopig moet ik eerst nog even en paar duizend kilometers afleggen voor ik weer terug ben.
En de foto, het is niet zo erg als u denkt, klik er maar eens op…(click picture) helaas

15 Comments

  1. Ik vind je lay een beetje donker, maar het gaat niet om mij, jij moet je er lekker bij voelen. Jezum: wat een halleluataal …… Goeie reis terug, want je bent er inmiddels en we zien wel wat de Biemeleon in jou verzint op zondag πŸ˜€

  2. De lay-out van gisteren stond me meer aan, maar ik pas me voorlopig wel aan …
    Ik zag kort geleden ergens een vergelijkbare foto. Die foto werd gebruikt op een poster om hondenbezitters erop te wijzen dat niet alle veldjes poepveldjes zijn, omdat kleine kinderen alles in hun mond stoppen … πŸ™

  3. men, je kan ook even niet je blog volgen of je zit plots aan de andere kant van de wereld. heb je je vliegangst overwonnen of neem je mij in het ootje? De foto vind ik prachtig, ik ben dol op pindakaas daar is niet ‘helaas’ aan.

  4. Veranderingen zijn onlosmakelijk verbonden met het leven. Er zijn veel fouten gemaakt waaraan wij een hoop goeds aan hebben te danken. En dat jongetje zal later natuurlijk beresterk worden.

  5. Er kan wel eens wat mis gaan natuurlijk, dat hebben we allemaal wel eens. Sommige met een website en anderen met pindakaas. Eerst veilig thuis komen, da’s belangrijker.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: