A black day
A black day

A black day

Nooit was een zaterdag zo zwart als gisteren. Maar wij hadden geluk. Dat wat op zwarte zaterdag voorspeld was hadden wij al op vrijdag. En omdat we redelijk vroeg waren viel ook dat wel mee. In Parijs hadden we de eerste files. Een kilometertje of dertig maar en daarna in Orleans, een kilometertje of 40 maar. Mazzel toch, nadat wij veilig op de juiste plaats waren gearriveerd zagen we de beelden van de files waar wij in stonden toen ze echt op lengte waren. Gisteren terug was als een stukje cake. Niets noemenswaardig, al was het in Parijs wel erg druk. Alleen heb ik nog nooit zoveel auto’s op een weg zien stilstaan als op de weg van Parijs naar Bordeaux, maar dat was gelukkig aan de andere kant…. Veel beter hadden we het op de vrijdagavond. Lekker stappen in La Rochelle een schitterend oud havenplaatsje, met een gezellig etentje als afsluiting van de vakantie van mijn dochter. Een vakantiekiekje van vrijdagavond ziet u hieronder, een straattekenaar met zijn nooit klaar komende tekening (anders kan die niks meer verdienen). Genoeg nu, ik moet even bijkomen.
UPDATE: Athualpa is back… Nog niet 100% maar we gaan ervoor.(click picture) La Rochelle

13 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.