A black day

Nooit was een zaterdag zo zwart als gisteren. Maar wij hadden geluk. Dat wat op zwarte zaterdag voorspeld was hadden wij al op vrijdag. En omdat we redelijk vroeg waren viel ook dat wel mee. In Parijs hadden we de eerste files. Een kilometertje of dertig maar en daarna in Orleans, een kilometertje of 40 maar. Mazzel toch, nadat wij veilig op de juiste plaats waren gearriveerd zagen we de beelden van de files waar wij in stonden toen ze echt op lengte waren. Gisteren terug was als een stukje cake. Niets noemenswaardig, al was het in Parijs wel erg druk. Alleen heb ik nog nooit zoveel auto’s op een weg zien stilstaan als op de weg van Parijs naar Bordeaux, maar dat was gelukkig aan de andere kant…. Veel beter hadden we het op de vrijdagavond. Lekker stappen in La Rochelle een schitterend oud havenplaatsje, met een gezellig etentje als afsluiting van de vakantie van mijn dochter. Een vakantiekiekje van vrijdagavond ziet u hieronder, een straattekenaar met zijn nooit klaar komende tekening (anders kan die niks meer verdienen). Genoeg nu, ik moet even bijkomen.
UPDATE: Athualpa is back… Nog niet 100% maar we gaan ervoor.(click picture) La Rochelle

13 Comments

 1. wow, super, goed leesbaar en strak! complimenten.

 2. @Me!: het is geen halszaak, maar wel verrekte hendig 😀

 3. Die zwarte zaterdag kun je het beste gewoon vergeten 😉

 4. oewen kleurenkoart doeget nie! Daar had ik nou net zoveel plezier aan …..

 5. Je hebt inderdaad geluk gehad als ik dat zo lees.
  Ik had het er echter niet op gewaagd dit weekend.

 6. gelukkig heelhuids terug,
  je zat vlakbij mjn familie…………….

  mooie foto

 7. Ik eigenlijk ook niet, en vooral niet op een weekend zoals dit. Maar je moet toch wat doen om je dochter op en neer te krijgen met een grote tent en 4 medereizigers.

 8. Ik kan er met mijn pet niet bij dat je twee keer heen en weer rijdt naar Zuid-Frankrijk.

 9. Euh, ik kan de comments niet lezen want witte letters op witte achtergrond? Wat gebeurt er toch allemaal? Hier ook een donkere zaterdag maar dat had andere oorzaken.

 10. stoepkrijten……. altijd leuk.

 11. Tjoep zegt mijn hart, La Rochelle, dat is al weer heel wat jaren geleden, maar idd een gezellig stadje. Goed door de files heen gelaveerd dus, want je bent veilig weer thuis gekomen.

 12. Lijkt mij ook niks, op zwarte zaterdag met vakantie gaan. Een paar dagen eerder of later is een slimmer idee.

Geef een reactie