Even wennen

Vanochtend zal het wel even wennen worden, drie volwassenen die tegelijkertijd op moeten, zich moeten wassen en aankleden, willen ontbijten en die daarna met dezelfde auto naar het werk moeten. Ofwel, de Me!Cab moet aan het werk. Vandaag begint mijn zoon aan een maand werk op onze afdeling. Hij weet nog niet wat hem te wachten staat, maar voor dat we anderhalve week verder zijn moet hij tapemanager zijn en onze back-ups verzorgen op het werk. Daarnaast mag hij daar waar nodig inspringen op de helpdesk.(click picture) De Me!Cab in Rochelle France

21 Comments

 1. tape manager os top manager 😉 gaat goed komen 🙂

 2. Ah ja, samen in een huis ’s morgens rondlopen. Vreselijk! 🙂 Gelukkig maak ik dat zelf zelden mee. Mijn moeder slaapt nog en mijn vader is al naar zijn werk. Dan kan ik rustig en op mijn gemak het nodige doen. 🙂 Succes bij jullie!

 3. aiiiiiiiiii succes dan maar zou ik zeggen.
  en junior zal het best redden denk ik.

  voor mij morgen ook een spannende dag, it is nu bezig over te gaan naar een nieuwe server ben benieuwd of mijn machines morgen het allemaal doen

 4. Gezellig, succes voor junior!

 5. en dat met die warmte, dat is toch wel even balen

 6. Dat zal dan vast helemaal goed gaan komen!
  Hopen we dan maar.

 7. De dag zit er alweer op denk ik. Nu maar een biertje in de schaduw 😉

 8. Ik zie een tv serie ontstaan….. The Office of dad en son.
  Veel plezier samen.

 9. Dit is dus bijna letterlijk persoonlijke waarde toevoegen, wat jij op je werkplek doet.

 10. Het werk is niet erg, het van de een op de andere dag 3-4 uur eerder opstaan wel, omdat bepaalde personen tot de dag van tevoren absoluut niet hebben gecommuniceerd over de baan. Maar ja, voor dat je echt wakker bent is het alweer middag, dus er valt verder weinig te klagen.

 11. Tapemanager … dat ben ik tijdens een stage ook nog eens geweest.
  En nu maar hopen dat hij dat werk voor niets doet, want over het algemeen is het geen goed teken als de backups aangesproken moeten worden. Hoe dan ook: succes gewenst!

 12. Nou dat kan nog leuk worden samen op een afdeling werken. Trouwens leuke auto, wist niet dat je ook BMW fan was 🙂

 13. Hoe milieuvriendelijk, carpoolen!! Way to go…

 14. Moet kunnen. Veel suc6 beiden.

 15. @Redstar: dat mag toch bij een vakantiebaantje, ze willen natuurlijk graag nog zo’n superman erbij. En ik maar raaien hoe dat bedrijf heet.

 16. Ik zou niet bij mijn pa willen werken 😆 Was je hier een kruiwagen voor je zoon?

 17. Dat is dus echt carpoolen.
  Gezellig…!!
  Werk met zin.

 18. Vader en zoon op dezelfde afdeling aan het werk? Succes voor beiden! Maar dat kan natuurlijk best leuk zijn.

 19. De arme jongen! Durf je wel!? Was wel even grappig toen ik per abuis “Niqab” las ipv “Me!Cab”

 20. Sterkte. Ik leef helemaal met je mee. Het zou niet mogen. Het is immers nog zomer.

Geef een reactie