Even wennen
Even wennen

Even wennen

Vanochtend zal het wel even wennen worden, drie volwassenen die tegelijkertijd op moeten, zich moeten wassen en aankleden, willen ontbijten en die daarna met dezelfde auto naar het werk moeten. Ofwel, de Me!Cab moet aan het werk. Vandaag begint mijn zoon aan een maand werk op onze afdeling. Hij weet nog niet wat hem te wachten staat, maar voor dat we anderhalve week verder zijn moet hij tapemanager zijn en onze back-ups verzorgen op het werk. Daarnaast mag hij daar waar nodig inspringen op de helpdesk.(click picture) De Me!Cab in Rochelle France

21 Comments

 1. Ah ja, samen in een huis ’s morgens rondlopen. Vreselijk! 🙂 Gelukkig maak ik dat zelf zelden mee. Mijn moeder slaapt nog en mijn vader is al naar zijn werk. Dan kan ik rustig en op mijn gemak het nodige doen. 🙂 Succes bij jullie!

 2. aiiiiiiiiii succes dan maar zou ik zeggen.
  en junior zal het best redden denk ik.

  voor mij morgen ook een spannende dag, it is nu bezig over te gaan naar een nieuwe server ben benieuwd of mijn machines morgen het allemaal doen

 3. Jelle

  Het werk is niet erg, het van de een op de andere dag 3-4 uur eerder opstaan wel, omdat bepaalde personen tot de dag van tevoren absoluut niet hebben gecommuniceerd over de baan. Maar ja, voor dat je echt wakker bent is het alweer middag, dus er valt verder weinig te klagen.

 4. Tapemanager … dat ben ik tijdens een stage ook nog eens geweest.
  En nu maar hopen dat hij dat werk voor niets doet, want over het algemeen is het geen goed teken als de backups aangesproken moeten worden. Hoe dan ook: succes gewenst!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.