De start
De start

De start

Eigenlijk was het nog niet de bedoeling om met de werkzaamheden te starten voordat we naar Berlijn zijn geweest, maar ik kon het niet laten om alvast een aanzet te doen. Gisteren hebben we de eerste centen uitgegeven aan de elektrische installatie die onder moet gebeuren voordat we kunnen gaan metselen. In de bergingen wordt alles met VMVK kabel aangelegd en komen overal spatwaterdichte TL armaturen. Als ik dan moet gaan metselen heb ik in ieder geval al goed licht. Verder ben ik alvast begonnen met het opruimen en slopen van de oude rekken en een aanrecht. Als dinsdag mijn auto van een trekhaak wordt voorzien kunnen we de eerste zooi wegbrengen. Nu wordt de stapel rommel alleen maar meer in plaats van minder. Maar geloof me, ik krijg er zin in. Vandaag staat in het teken van de uitwerking van wat tekeningen en misschien nog een kleine verrassing. Ik moet ook wat foto’s maken van de beginsituatie en straks de eindsituatie. Vooral om aan te kunnen tonen wat er allemaal is gedaan. Ik geloof niet dat ik me de komende maanden hoef te vervelen.


Me!

14 Comments

  1. VMvK kabel? Wordt dat nog verkocht? Immers alles is tegenwoordig in YMvK uitgevoerd. Heb je ook een belastingsberekeing gemaakt, zodat er een kostsluitvastheid aanwezig is in de kabel, mocht het misgaan? Een vakman doet dat wel. En voor de verzekering zullen we maar zeggen.

  2. Ja, niks doen als er wat te doen is is ook niet leuk.
    Zo hebben wij hier de vijver al leeggehaald toen de vissen doodwaren, de herindeling laat nog even op zich wachten, maar het leeghalen is wel reeds gebeurd.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.