Dreaming
Dreaming

Dreaming

Het stond zo mooi op de website van het CCH, 30 augustus 2009, fierljeppen van 09.00 tot 21.00. Niet dus, stond ik daar om 10 uur mooi voor joker. Behoudens enkele mensen die nog wat aan het opbouwen waren was er niets. Op mijn vraag hoe laat het dan wel begon kwam een grommend 1 uur vanmiddag eruit. Dus zat er niets anders op dan maar weer te vertrekken. Maar niet na het eerst schieten van een paar aardige plaatjes van de er tegenoverliggende droomvijver, de visvijver van de plaatselijke hengelsportvereniging ‘Haal Op’. Of dat sport er nu bij hoort weet ik niet, dat moet een ieder maar voor zichzelf uitmaken. Ik zou het niet kunnen, maar ieder zijn pleziertje. En in zo’n omgeving is dat best genieten. Thuis gekomen ben ik maar verder gegaan met ‘rommelen’, je kunt de deur niet meer in of uit, volgens mij gaat dat alleen nog via de garage. En dat fierljeppen, helaas Calve…(click picture) de droomvijver

21 reacties

  1. Als het de bedoeling was om over die vijver heen te ljeppen, dan had je naar alle waarschijnlijkheid alleen maar ‘natsprongen’ gezien, maar daar was het jou natuurlijk ook om begonnen … 😉
    Succes het de voortgang van het rommelen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.